Рецепт Салат «зимове сонце» фото

Салат «зимове сонце»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачний, яскравий і симпатичний зиязикай салат з маринованими грибами, морквою і цибулею. Такий сонячний салат можна подати до свята або порадувати домашніх в будній день.

Салат можна зібрати за допомогою кулінарного кільця або ж викладати шари в піалу з харчовою плівкою, а потім перевернути. Для заправки ідеально підходить соус на основі натурального йогурту.

  • Морква - 1 штука
  • Гриби мариновані - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Яблуко - 1 частина
  • Часник - 2 зубчики
  • Йогурт натуральний - 180 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Шпинат - 1 пучок
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
салат
Підготуємо інгредієнти.
салат
Морква трьом на тертці і обсмажуємо 5-7 хвилин на соняшниковій олії.
салат
До готової моркви додаємо пропущений через прес часник і все перемішуємо.
салат
Піалу вистилає харчовою плівкою. На дно кладемо морква.
салат
Готуємо соус. В натуральний йогурт 8-10% жирності додаємо гірчицю, сіль, перець і все перемішуємо.
салат
Морква змащуємо соусом.
салат
Цибуля ріжемо дрібно і обсмажуємо на соняшниковій олії.
салат
Цибуля додаємо в салат.
салат
Наступним шаром висипаємо терті на тертці варені яйця і додаємо соус.
салат
Мариновані гриби нарізаємо і викладаємо поверх яєць.
салат
Додаємо половинку тертого яблука.
салат
Потім, насипаємо нарізаний шпинат.
салат
На плоску тарілку ставимо перевернуту догори дном піалу з салатом. Прибираємо піалу і знімаємо харчову плівку. Салат "зимове сонце" готовий. Смачного!

Схожі рецепти