Пиріг на соку
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг на соку випечений без яєць і молочних продуктів. Він пісний, але це не заважає йому бути дуже смачним. Також пиріг цікавий тим, що змінюючи сік, можна отримати кожен раз новий смак.
Варто зазначити про сік. Якщо він з м'якоттю, то у пирога буде виражена вологість. Якщо сік освітлений, то пиріг буде більш легким. Цукор і наповнювачі можна регулювати за смаком.
- Сік - 1 Склянка (будь-який)
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Цукати - 50 грам (за смаком)
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте необхідні інгредієнти. Сік підігрійте.
Змішайте сік, рослинна олія, цукор, сіль.
Збийте до розчинення цукру.
Збийте до розчинення цукру.
Додайте борошно і цукати.
Розмішайте до однорідного стану.
Форму змастіть маслом, якщо це необхідно. Перелийте тісто в форму. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте пиріг 25-30 хвилин.
Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Вона повинна бути сухою.
Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Вона повинна бути сухою.
Готовий пиріг вийміть з духовки і через 5-7 хвилин перекладіть на блюдо або дошку.
Прохолодний пиріг.
Пиріг готовий. Смачного!