Рецепт Пиріг на соку фото

Пиріг на соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Пироги

Пиріг на соку випечений без яєць і молочних продуктів. Він пісний, але це не заважає йому бути дуже смачним. Також пиріг цікавий тим, що змінюючи сік, можна отримати кожен раз новий смак.

Варто зазначити про сік. Якщо він з м'якоттю, то у пирога буде виражена вологість. Якщо сік освітлений, то пиріг буде більш легким. Цукор і наповнювачі можна регулювати за смаком.


  • Сік - 1 Склянка (будь-який)
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
  • Цукати - 50 грам (за смаком)
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
пиріг на соку - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Сік підігрійте.
пиріг на соку - фото крок 2
Змішайте сік, рослинна олія, цукор, сіль.
Збийте до розчинення цукру.
пиріг на соку - фото крок 3
Додайте борошно і цукати.
пиріг на соку - фото крок 4
Розмішайте до однорідного стану.
пиріг на соку - фото крок 5
Форму змастіть маслом, якщо це необхідно. Перелийте тісто в форму. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте пиріг 25-30 хвилин.
Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Вона повинна бути сухою.
пиріг на соку - фото крок 6
Готовий пиріг вийміть з духовки і через 5-7 хвилин перекладіть на блюдо або дошку.
пиріг на соку - фото крок 7
Прохолодний пиріг.
пиріг на соку - фото крок 8
Пиріг готовий. Смачного!

Схожі рецепти