Пиріг на рослинній олії
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з використанням цитрусових завжди пахне літом, теплом, тому так приємно з'їсти шматочок такого в будь-який час року. Хочете знати, як приготувати пиріг на рослинному маслі?
Використовуйте оливкову олію без різкого запаху, не рекомендую використовувати домашнє соняшникову олію, адже у нього дуже різкий аромат, смак. Можете використовувати апельсин, грейпфрут або лимон, а також можна змішати кілька видів. Спробуйте додати гілочку розмарину або м'яту.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
- Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - За смаком
1. Вимийте апельсин, натріть цедру і вичавіть сік одного фрукта.
2. У chashu змішувального razbeyte яйце, додайте цукор і збивайте 4-5 хвилин.
3. У мірної чаші змішайте апельсиновий сік, оливкова олія, апельсинову цедру, ванільний екстракт, збийте все.
4. Зменшіть швидкість міксера, потім влийте суміш масла і апельсинового соку.
5. Змішайте в окремій мисці борошно, розпушувач, сіль.
6. Додайте сухі інгредієнти до рідким, акуратно перемішайте все.
7. Форму для випікання змастіть маслом, вилийте в неї тісто.
8. Запікайте пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці 35-45 хвилин.
9. Видаліть пиріг з форми і посипте цукровою пудрою. Остиглий пиріг наріжте шматочками і подавайте до столу.