Рецепт Пиріг на рослинній олії фото

Пиріг на рослинній олії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Фрукти , Апельсин , Рослинна олія , Оливкова олія
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Пиріг з використанням цитрусових завжди пахне літом, теплом, тому так приємно з'їсти шматочок такого в будь-який час року. Хочете знати, як приготувати пиріг на рослинному маслі?

Опис приготування:

Використовуйте оливкову олію без різкого запаху, не рекомендую використовувати домашнє соняшникову олію, адже у нього дуже різкий аромат, смак. Можете використовувати апельсин, грейпфрут або лимон, а також можна змішати кілька видів. Спробуйте додати гілочку розмарину або м'яту.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
  • Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
пиріг на рослинній олії - фото крок 1
1. Вимийте апельсин, натріть цедру і вичавіть сік одного фрукта.
пиріг на рослинній олії - фото крок 2
2. У chashu змішувального razbeyte яйце, додайте цукор і збивайте 4-5 хвилин.
пиріг на рослинній олії - фото крок 3
3. У мірної чаші змішайте апельсиновий сік, оливкова олія, апельсинову цедру, ванільний екстракт, збийте все.
пиріг на рослинній олії - фото крок 4
4. Зменшіть швидкість міксера, потім влийте суміш масла і апельсинового соку.
пиріг на рослинній олії - фото крок 5
5. Змішайте в окремій мисці борошно, розпушувач, сіль.
пиріг на рослинній олії - фото крок 6
6. Додайте сухі інгредієнти до рідким, акуратно перемішайте все.
пиріг на рослинній олії - фото крок 7
7. Форму для випікання змастіть маслом, вилийте в неї тісто.
пиріг на рослинній олії - фото крок 8
8. Запікайте пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці 35-45 хвилин.
пиріг на рослинній олії - фото крок 9
9. Видаліть пиріг з форми і посипте цукровою пудрою. Остиглий пиріг наріжте шматочками і подавайте до столу.

Схожі рецепти