Пікантний кавуновий сік
(покроковий рецепт з фото)
Внести різноманітність в колекцію улюблених літніх напоїв пропоную вам з цим нескладним і досить оригінальним рецептом. Поєднання свіжого соку з імбиром і меленим перцем вас інтригує? Спробуйте!
Пропоную вам на замітку ідею, як приготувати пікантний кавуновий сік зі спеціями. Це відмінний напій для втамування спраги в літню спеку, який однозначно здивує вас своїм смаком. Перед подачею рекомендую додати в стакан лід, буде дуже класно.
- Кавун - 1/4 штуки
- Сік лимона - 4 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець, лід - За смаком
1. М'якоть кавуна очистіть від шкірки і кісточок, очистіть імбир. Вичавіть сік лимона і підготуйте інші інгредієнти.
2. Викладіть все в чашу блендера.
3. І подрібніть до однорідності.
4. Пропустіть сік через сито.
5. Додайте трішки солі і свежемолотого перцю.
6. Пікантний кавуновий сік можна розливати по склянках і подавати з льодом до столу.