Піджарка з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вдома немає м'яса, але є шматочок ковбаси, зробіть смачну піджарку з овочами та ковбасою. Відмінне доповнення до будь-якого гарніру! До того ж дітворі такий варіант дуже подобається!
До слова сказати, таку піджарку можна використовувати не тільки як доповнення до другого блюда, але і як заправку для легкого супчика. З овочів можете додати солодкий перець. Розповім вам детально, як приготувати піджарку з ковбаси.
- Варена ковбаса - 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - пучок (кріп, петрушка)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фрукти і чиста Допомога.
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте дрібно нарізану цибулю, потім додайте натерту на крупній тертці моркву. Смажте 2-3 хвилини помішуючи.
Потім додайте нарізані томати і рубаний часник. Смажте ще пару хвилин.
Далі додайте до овочів нарізану брусочками ковбасу. Обсмажте 4-5 хвилин.
В останню чергу додайте томатну пасту і посічену зелень. Перемішайте, посоліть за смаком і млоїте під кришкою 3-4 хвилини.
Піджарка готова!
Смачного!