Котлети з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Вам захотілося котлет, але немає часу або лінь йти в магазин за свіжим фаршем? Не біда - Ви можете замінити м'ясний фарш вареною ковбасою. Вийде не менше, а може бути навіть більш смачно!
Приготуйте котлети з ковбаси, слідуючи цим рецептом. Котлетки вийдуть дуже смачними і ситними, а саме приготування не займе багато часу. За смаком я навіть не знаю з чим порівняти такі котлети - це треба пробувати
- Варена ковбаса - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Варену ковбасу нарізаємо шматками і пропускаємо через м'ясорубку.
2. На тертці натираємо цибулину.
3. Потім збиваємо яйце.
4. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».
5. Змішуємо ковбасний фарш з цибулею, часником і збитим яйцем. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
6. З отриманого фаршу ліпимо котлети і паніруємо їх в сухарях.
7. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо котлетки і обсмажуємо з обох сторін, поки на них не утворюється апетитна рум'яна кірочка.
8. Котлети з ковбаси готові! Подавати їх можна з картопляним пюре, рисом, макаронами і т.Д. Смачного!