Рецепт Котлети з ковбаси фото

Котлети з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Котлети , Страви в паніровці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Вам захотілося котлет, але немає часу або лінь йти в магазин за свіжим фаршем? Не біда - Ви можете замінити м'ясний фарш вареною ковбасою. Вийде не менше, а може бути навіть більш смачно!

Опис приготування:

Приготуйте котлети з ковбаси, слідуючи цим рецептом. Котлетки вийдуть дуже смачними і ситними, а саме приготування не займе багато часу. За смаком я навіть не знаю з чим порівняти такі котлети - це треба пробувати

  • Варена ковбаса - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з ковбаси - фото крок 1
1. Варену ковбасу нарізаємо шматками і пропускаємо через м'ясорубку.
котлети з ковбаси - фото крок 2
2. На тертці натираємо цибулину.
котлети з ковбаси - фото крок 3
3. Потім збиваємо яйце.
котлети з ковбаси - фото крок 4
4. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».
котлети з ковбаси - фото крок 5
5. Змішуємо ковбасний фарш з цибулею, часником і збитим яйцем. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
котлети з ковбаси - фото крок 6
6. З отриманого фаршу ліпимо котлети і паніруємо їх в сухарях.
котлети з ковбаси - фото крок 7
7. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо котлетки і обсмажуємо з обох сторін, поки на них не утворюється апетитна рум'яна кірочка.
котлети з ковбаси - фото крок 8
8. Котлети з ковбаси готові! Подавати їх можна з картопляним пюре, рисом, макаронами і т.Д. Смачного!

Схожі рецепти