Гуляш з ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що делікатес можна зробити з ковбаси? Пропоную простий, незвичайний і дуже смачний рецепт гуляшу.
Щоб приготувати цей гуляш, вам всього лише варто обсмажити ковбасу з цибулею, додати томатну пасту, борошно і спеції.
- Варена ковбаса - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло топлене - 30 грам
- Томатна паста - 5 чайних ложок
- Борошно пшеничне - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
1. Ковбасу наріжте кубиками.
2. Лук наріжте півкільцями.
3. І обсмажити цибулю на сковороді.
4. Додайте туди нарізану ковбасу і обсмажуйте протягом 5 хвилин.
5. Тепер додайте томатну пасту. І обсмажуйте всі разом протягом 2-ух хвилин.
6. Влийте склянку води, доведіть до кипіння. Додайте борошно. Заправте сіллю і цукром, тушкуйте 2-3 хвилини. Подавати можна з будь-яким гарніром. Смачного!