Фарш для ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
З цим чудовим рецептом фаршу для ковбаси готувати в домашніх умовах ковбаски буде ще простіше. Дивимося і запам'ятовуємо!
Готувати ковбаски можна з різного фаршу. До речі, це не так важко, як може здатися. Для приготування фаршу для ковбаси я беру навпіл свинину і яловичину. Так як фарш вийшов у мене не сильно жирним, додала ще качиного жиру. Кишки можна купити готові на ринку або спеціальну плівку для ковбаси.
- М'ясо - 2 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Зелень, спеції - За смаком
- Качиний жир - За смаком
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Кишки - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Зробіть фарш з м'яса.
Перемішайте м'ясний фарш, додайте подрібнену цибулю і часник, а також зелень. І яйця.
Я відокремила одну частину - такий фарш ми і залишимо.
В іншу частину додаємо крохмаль і бульйон. Замішуємо. Фарш більш однорідний виходить.
Щільно і акуратно набиваємо кишки. Перев'язуємо ниточками.
Ковбасу або ковбаски (вже як вийшло) можна відварити або посмажити. Я люблю смажені.
Ось такий рецепт фаршу для ковбаси. Готуйте на здоров'я. Смачного!