Рецепт Підосичники консервовані фото

Підосичники консервовані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готували ви підосичники, консервовані в домашніх умовах? Якщо ні - даремно, оскільки це гриб для консервації ідеальний. Більш того, вони стануть відмінною закускою на святковий стіл.

Опис приготування:

Такі підосичники консервовані в домашніх умовах - відмінний варіант в якості вибору закуски не тільки до обіднього, але і до святкового столу. Спробуйте приготувати ці гриби і, безсумнівно, оціните їх смак.

  • Підосичники - 1 кілограм
  • Лавровий лист, сіль і перець - За смаком
  • Оцет - 1 Склянка
підосичники консервовані - фото крок 1
1. Коли в розпалі сезон грибів, я обов'язково консервую підосичники в домашніх умовах. По перше, вони неймовірно смачні, а по-друге, ці гриби чудово поєднуються з будь-якими стравами на святковому столі. Ну і звичайно, вони відмінно доповнюють смак багатьох страв і залишаються як і раніше незамінною закускою.
підосичники консервовані - фото крок 2
2. Замочуємо гриби в холодній воді на одну годину. Після цього кидаємо їх в киплячу підсолену воду, попередньо нарізавши кожен гриб. Це потрібно зробити для того, щоб вони не почорніли. Відварюємо їх близько години, зливаємо воду і розкладаємо по стерилізованим банкам. Тепер черга маринаду.
підосичники консервовані - фото крок 3
3. Не забудьте в каструлю, в якій варяться гриби покласти лавровий лист, приправи і перець горошком. Ще я зазвичай даю гарненько охолонути грибам, після чого вже починаю розкладати їх по банкам.
підосичники консервовані - фото крок 4
4. У кожну банку додаємо горошок, лавровий лист, сіль і 3 столові ложки оцту. Заливаємо водою і стерилізуємо близько 45 хвилин. Потім закочує баночки і відкриваємо їх з нагоди.

Схожі рецепти