Підлива з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачне м'ясо з підливою абсолютно нескладно! Весь процес приготування триває 45 хвилин. Така підлива підійде до різних гарнірів, наприклад, kartofelyu, рису, макаронів або гречці.
До вашої уваги - простий рецепт приготування підливи з телятини. Підлива з м'ясом виходить дуже смачною і корисною. На гарнір підійде майже все, що ви зможете собі придумати! головне, що підливу потрібно подавати до столу виключно в гарячому вигляді! Гарного вам дня!
- Телятина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатаня паста - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 5 штук
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо нарізаємо середніми шматочками, обсмажуємо на рослинному маслі.
Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на тертці.
Коли м'ясний сік почне википає, додаємо цибулю і моркву до м'яса. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
Додаємо томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин.
Тим часом обсмажте борошно в сухій сковороді до золотистого кольору. Розведіть борошно теплою водою, перемішайте і доведіть до консистенції густої сметани.
Тепер перекладаємо м'ясо з овочами в глибоку каструлю або сковороду, заливаємо теплою водою, щоб покрити м'ясо. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. Сіль за смаком.
Для 10-15 хвилин до готовності додайте розведену з водою борошно, перець горошком і лавровий лист.
Готово! Перед подачею можна присипати блюдо подрібненою зеленню. Смачного!