Рецепт Підлива з телятини фото

Підлива з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Телятина , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати смачне м'ясо з підливою абсолютно нескладно! Весь процес приготування триває 45 хвилин. Така підлива підійде до різних гарнірів, наприклад, kartofelyu, рису, макаронів або гречці.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування підливи з телятини. Підлива з м'ясом виходить дуже смачною і корисною. На гарнір підійде майже все, що ви зможете собі придумати! головне, що підливу потрібно подавати до столу виключно в гарячому вигляді! Гарного вам дня!

  • Телятина - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатаня паста - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець горошком - 5 штук
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
підлива з телятини - фото крок 1
М'ясо нарізаємо середніми шматочками, обсмажуємо на рослинному маслі.
підлива з телятини - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на тертці.
підлива з телятини - фото крок 3
Коли м'ясний сік почне википає, додаємо цибулю і моркву до м'яса. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
підлива з телятини - фото крок 4
Додаємо томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин.
підлива з телятини - фото крок 5
Тим часом обсмажте борошно в сухій сковороді до золотистого кольору. Розведіть борошно теплою водою, перемішайте і доведіть до консистенції густої сметани.
підлива з телятини - фото крок 6
Тепер перекладаємо м'ясо з овочами в глибоку каструлю або сковороду, заливаємо теплою водою, щоб покрити м'ясо. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. Сіль за смаком.
підлива з телятини - фото крок 7
Для 10-15 хвилин до готовності додайте розведену з водою борошно, перець горошком і лавровий лист.
підлива з телятини - фото крок 8
Готово! Перед подачею можна присипати блюдо подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти