Рецепт Антрекот з телятини фото

Антрекот з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. Головне - вибрати велику температуру смаження. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати антрекот з телятини?

1. М'ясо промийте. Просушіть паперовим рушником.

2. Відбийте кожен шматок. Його товщина повинна бути не більше 2 см.

3. Натріть антрекот сіллю і свіжомеленим чорним перцем з усіх боків.

4. У сковороді сильно розігрійте масло.

5. Обсмажте антрекот з телятини на олії до золотистої скоринки, по 5-6 хвилин з кожного боку.

6. На обсмажену антрекот з телятини Полж по маленькому шматочку вершкового масла.

Подавайте антрекот з улюбленим гарніром - рисом, картоплею фрі, запеченими овочами або свіжим салатом.

Якщо ви хочете, щоб скоринка у антрекота була більш хрусткою, то перед смаженням обваляйте його в борошні. Замість оливкової олії можна використовувати будь-яку рослинну. А якщо у вас є сковорода-гриль, то можете антрекот з телятини (з кісточкою або без) смажити на такій сковороді.

Смачного!

  • Телятина (сідло) - 400 грам
  • Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Вершкове масло - 30-40 грам
Як приготувати антрекот з телятини?

1. М'ясо промийте. Просушіть паперовим рушником.

2. Відбийте кожен шматок. Його товщина повинна бути не більше 2 см.

3. Натріть антрекот сіллю і свіжомеленим чорним перцем з усіх боків.

4. У сковороді сильно розігрійте масло.

5. Обсмажте антрекот з телятини на олії до золотистої скоринки, по 5-6 хвилин з кожного боку.

6. На обсмажену антрекот з телятини Полж по маленькому шматочку вершкового масла.

Подавайте антрекот з улюбленим гарніром - рисом, картоплею фрі, запеченими овочами або свіжим салатом.

Якщо ви хочете, щоб скоринка у антрекота була більш хрусткою, то перед смаженням обваляйте його в борошні. Замість оливкової олії можна використовувати будь-яку рослинну. А якщо у вас є сковорода-гриль, то можете антрекот з телятини (з кісточкою або без) смажити на такій сковороді.

Смачного!

Схожі рецепти