Антрекот з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. Головне - вибрати велику температуру смаження. Поїхали!
Як приготувати антрекот з телятини?
1. М'ясо промийте. Просушіть паперовим рушником.
2. Відбийте кожен шматок. Його товщина повинна бути не більше 2 см.
3. Натріть антрекот сіллю і свіжомеленим чорним перцем з усіх боків.
4. У сковороді сильно розігрійте масло.
5. Обсмажте антрекот з телятини на олії до золотистої скоринки, по 5-6 хвилин з кожного боку.
6. На обсмажену антрекот з телятини Полж по маленькому шматочку вершкового масла.
Подавайте антрекот з улюбленим гарніром - рисом, картоплею фрі, запеченими овочами або свіжим салатом.
Якщо ви хочете, щоб скоринка у антрекота була більш хрусткою, то перед смаженням обваляйте його в борошні. Замість оливкової олії можна використовувати будь-яку рослинну. А якщо у вас є сковорода-гриль, то можете антрекот з телятини (з кісточкою або без) смажити на такій сковороді.
Смачного!
- Телятина (сідло) - 400 грам
- Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Вершкове масло - 30-40 грам
1. М'ясо промийте. Просушіть паперовим рушником.
2. Відбийте кожен шматок. Його товщина повинна бути не більше 2 см.
3. Натріть антрекот сіллю і свіжомеленим чорним перцем з усіх боків.
4. У сковороді сильно розігрійте масло.
5. Обсмажте антрекот з телятини на олії до золотистої скоринки, по 5-6 хвилин з кожного боку.
6. На обсмажену антрекот з телятини Полж по маленькому шматочку вершкового масла.
Подавайте антрекот з улюбленим гарніром - рисом, картоплею фрі, запеченими овочами або свіжим салатом.
Якщо ви хочете, щоб скоринка у антрекота була більш хрусткою, то перед смаженням обваляйте його в борошні. Замість оливкової олії можна використовувати будь-яку рослинну. А якщо у вас є сковорода-гриль, то можете антрекот з телятини (з кісточкою або без) смажити на такій сковороді.
Смачного!