Рецепт Біфштекс з телятини фото

Біфштекс з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Телятина
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Біфштекс з телятини готується в сковороді (найкраще в сковороді-гриль) дуже просто. Спочатку шматочки м'яса обсмажуються з двох сторін, а потім їх треба згасити в соусі. Подаються з салатом, рисом.

Як приготувати біфштекс з телятини?

1. Телятину промийте, наріжте на шматочки по 150 г (приблизно), товщиною 1, 5 см. Промокніть паперовим рушником.

2. Кожен шматок поперчіть, приправити сіллю. Можна їх злегка відбити. Раджу використовувати мелений чорний перець.

3. Зелену цибулю промийте і подрібніть ножем.

4. У сковороді на середньо-високому вогні розтопіть половину зазначеної кількості масла, додайте туди гірчицю.

5. Викладіть в сковороду зелену цибулю, злегка обсмажте (півхвилини), викладіть м'ясо. Смажте біфштекс з телятини до утворення золотистої скоринки.

6. Готові біфштекси викладіть на підігріте блюдо.

7. У сковороду (не мийте її після смаження м'яса) додайте вершкове масло, біле сухе вино і улюблені трави. Прогрійте соус до кипіння і поваріть хвилини 2.

8. Готовим соусом полийте біфштекс з телятини і подавайте з картоплею або печеними овочами.

Смачного!

  • Телятина - 600-700 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля, пучок - 1 штука (невеликий)
  • Біле сухе вино - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - За смаком
Як приготувати біфштекс з телятини?

1. Телятину промийте, наріжте на шматочки по 150 г (приблизно), товщиною 1, 5 см. Промокніть паперовим рушником.

2. Кожен шматок поперчіть, приправити сіллю. Можна їх злегка відбити. Раджу використовувати мелений чорний перець.

3. Зелену цибулю промийте і подрібніть ножем.

4. У сковороді на середньо-високому вогні розтопіть половину зазначеної кількості масла, додайте туди гірчицю.

5. Викладіть в сковороду зелену цибулю, злегка обсмажте (півхвилини), викладіть м'ясо. Смажте біфштекс з телятини до утворення золотистої скоринки.

6. Готові біфштекси викладіть на підігріте блюдо.

7. У сковороду (не мийте її після смаження м'яса) додайте вершкове масло, біле сухе вино і улюблені трави. Прогрійте соус до кипіння і поваріть хвилини 2.

8. Готовим соусом полийте біфштекс з телятини і подавайте з картоплею або печеними овочами.

Смачного!

Схожі рецепти