Бефстроганов з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати ніжну телятину в соусі - простіше простого. Ця страва називається бефстроганов з телятини в домашніх умовах. Готувати його швидко і в одне задоволення!
Якщо не знаєте, ніж побалувати своїх близьких до вечері, приготуйте бефстроганов з телятини в домашніх умовах. Цей рецепт відомий у багатьох ресторанах світу, а господині звикли готувати дане блюдо до звичайного сімейного обіду. На гарнір до м'яса підійде каша, картопля, макарони або овочі.
- Телятина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки - 60 грам
- Томатна паста - 30 грам
- Сіль, перець і приправи - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
- Зелень петрушки - 20 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 10 грам
1. Беремо хороший шматочок телятини і поділяємо його на частини. Чому саме телятина? Тому що вона готується швидше і м'ясо саме по собі набагато ніжніше.
2. Нарізаємо м'ясо на частини і кожну відбиваємо спеціальним молотком Після цього шаткуємо телятину соломкою середньої ширини і відправляємо на сковороду.
3. Беремо зелень петрушки, часник, томатну пасту і за бажанням гірчицю. Змішуємо всі інгредієнти і відставляємо на час.
4. Обсмажуємо наше м'ясо, додаємо до нього нарізаний півкільцями цибулю і в кінці притрушуємо трохи борошном.
5. В кінці смаження вливаємо вершки і тушкуємо ще близько 20 хвилин на дуже слабкому вогні.
6. Коли наше м'ясо буде готове, вливаємо змішану раніше томатну суміш з часником і зеленню. Тушкуємо ще 5 хвилин під закритою кришкою.