Рецепт Бефстроганов з телятини фото

Бефстроганов з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготувати ніжну телятину в соусі - простіше простого. Ця страва називається бефстроганов з телятини в домашніх умовах. Готувати його швидко і в одне задоволення!

Якщо не знаєте, ніж побалувати своїх близьких до вечері, приготуйте бефстроганов з телятини в домашніх умовах. Цей рецепт відомий у багатьох ресторанах світу, а господині звикли готувати дане блюдо до звичайного сімейного обіду. На гарнір до м'яса підійде каша, картопля, макарони або овочі.

  • Телятина - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершки - 60 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Сіль, перець і приправи - За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Зелень петрушки - 20 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 10 грам
бефстроганов з телятини - фото крок 1
1. Беремо хороший шматочок телятини і поділяємо його на частини. Чому саме телятина? Тому що вона готується швидше і м'ясо саме по собі набагато ніжніше.
бефстроганов з телятини - фото крок 2
2. Нарізаємо м'ясо на частини і кожну відбиваємо спеціальним молотком Після цього шаткуємо телятину соломкою середньої ширини і відправляємо на сковороду.
бефстроганов з телятини - фото крок 3
3. Беремо зелень петрушки, часник, томатну пасту і за бажанням гірчицю. Змішуємо всі інгредієнти і відставляємо на час.
бефстроганов з телятини - фото крок 4
4. Обсмажуємо наше м'ясо, додаємо до нього нарізаний півкільцями цибулю і в кінці притрушуємо трохи борошном.
бефстроганов з телятини - фото крок 5
5. В кінці смаження вливаємо вершки і тушкуємо ще близько 20 хвилин на дуже слабкому вогні.
бефстроганов з телятини - фото крок 6
6. Коли наше м'ясо буде готове, вливаємо змішану раніше томатну суміш з часником і зеленню. Тушкуємо ще 5 хвилин під закритою кришкою.

Схожі рецепти