Рецепт Азу з телятини фото

Азу з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Татарська кухня - це щось особливе з області кулінарії, в тому плані, що всі національні страви мають особливим колоритом і смаковими якостями. Пропоную рецепт смачного азу з телятини.

Ви обов'язково повинні знати, як приготувати азу з телятини в домашніх умовах. Ця страва, яке ідеально підійде для сімейного обіду або вечері, ситне, насичене і ароматне! Я спеціально не вказував спеції, адже кожен любить по-різному, хтось - поострее, а хтось - навпаки. Вдалого приготування!

  • Телятина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Картопля - 600 грам
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Часник - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
азу з телятини - фото крок 1
Телятину гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо великими шматочками.
азу з телятини - фото крок 2
Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо від лушпиння і шкірки. Морква трьом на крупній тертці, цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
азу з телятини - фото крок 3
На маслі обсмажуємо телятину до золотистої скоринки. Потім м'ясо витягаємо, а на тій же сковороді готуємо цибулю і моркву до м'якості. Повертаємо м'ясо, додаємо томатну пасту і трохи води, а також - порізані огірки. Тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
азу з телятини - фото крок 4
Паралельно обсмажуємо на іншій сковороді картоплю до готовності. Додаємо картоплю до м'яса з овочами, також кладемо улюблені спеції і подрібнену зелень. Тушкуємо ще 10 хвилин.
азу з телятини - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти