Азу з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Татарська кухня - це щось особливе з області кулінарії, в тому плані, що всі національні страви мають особливим колоритом і смаковими якостями. Пропоную рецепт смачного азу з телятини.
Ви обов'язково повинні знати, як приготувати азу з телятини в домашніх умовах. Ця страва, яке ідеально підійде для сімейного обіду або вечері, ситне, насичене і ароматне! Я спеціально не вказував спеції, адже кожен любить по-різному, хтось - поострее, а хтось - навпаки. Вдалого приготування!
- Телятина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Огірки солені - 3 штуки
- Картопля - 600 грам
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Телятину гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо великими шматочками.
Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо від лушпиння і шкірки. Морква трьом на крупній тертці, цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
На маслі обсмажуємо телятину до золотистої скоринки. Потім м'ясо витягаємо, а на тій же сковороді готуємо цибулю і моркву до м'якості. Повертаємо м'ясо, додаємо томатну пасту і трохи води, а також - порізані огірки. Тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
Паралельно обсмажуємо на іншій сковороді картоплю до готовності. Додаємо картоплю до м'яса з овочами, також кладемо улюблені спеції і подрібнену зелень. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Смачного!