Підлив в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Підлив в мультиварці з даного рецептом може бути приготований з будь-якого м'яса, все одно вийде дуже смачно. Усе, що потрібно для гарного страви - шматочок м'яса, мультиварка і трохи овочів!
Підлив в мультиварці готується швидко і просто. Великих зусиль докладати до того, щоб вийшло смачно, не потрібно! Головне все гарненько перемішувати і вибрати правильний режим. Отже, озброюємось покроковим рецептом підливи в мультиварці з фото і готуємо дійсно смачна страва Удачі в приготуванні!
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- М'ясо - 400 грам (свинина, яловичина або баранина)
- Вода - 300 мілілітрів(200 мл до м'яса, 100 мл для підливи)
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Томантная паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець. Приправи - - За смаком
Цибулю нарізаємо півкільцями і відправляємо в змащену олією чашу мультиварки обсмажувати в режимі "пароварка" .
Лук обсмажуємо до напів-прозорості, потім додаємо нарізане м'ясо і натерту на дрібній тертці моркву. Солимо, перчим, додаємо приправи за смаком і підливати трохи води.
Все добре перемішуємо і тушкуємо в тому ж режимі "пароварка" близько 30 хвилин.
Не забуваємо періодично перемішувати.
В окремому посуді змішуємо борошно, воду і томатну пасту, потім додаємо в підливу.
Перемішуємо, доводимо страву до кипіння і готово. Смачного!