Підлив зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Підлив зі свинини дуже зручне і універсальне блюдо. Його можна подати з будь-яким гарніром. Можна приготувати кашу з круп, картопляне пюре, макарони. Будь-якого гарніру цей підлив дасть прекрасний смак.
Відмінний рецепт підливи з м'ясом! Смачна підлива зі свинини добре підійде для доповнення багатьох простих щоденних страв. Особливо підлив буде до речі з макаронними виробами або картопляним пюре. За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати підливу з свинини без особливих зусиль, легко і просто.
- Свинина - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Перець горошок - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Свинину промити, обсушити і нарізати соломкою.
2. У глибокій сковорідці розжарити рослинне масло. М'ясо викласти в сковороду і добре обсмажити.
3. Овочі промити і почистити. Моркву натерти на крупній тертці. Цибуля ріпчаста нарізати півкільцями. Овочі покласти в м'ясо і обсмажити все разом.
4. Додати в м'ясо томатну пасту і трохи обсмажити. Всипати борошно і добре перемішати. Влити в сковорідку 0, 5 літра окропу.
5. Зменшити вогонь і тушкувати хвилин 30. Не забувайте періодично помішувати підлив. Покласти в сковороду лавровий лист, 5 штук перцю горошком, сіль, і порізану зелень. Вимкнути вогонь, а сковороду залишити, щоб підлив настоявся. На гарнір можна подати відварний рис, макарони або картопляне пюре.