Рецепт Підлив до пюре фото

Підлив до пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ділюся з вами цікавим рецептом приготування підливи до пюре. Смачне і по-своєму класичне виходить страва, адже особисто мені здається, що ніхто краще не підходить до пюре, ніж томатні соуси!

Опис приготування:

Взагалі, спочатку я дізналася цей чудовий рецепт приготування підливи до пюре, коли дивилася одну італійську передачу, і так він мені сподобався. Що я його тут же побігла готувати. Але вже коли спробувала готову страву, раптово зрозуміла, що це точно такий же підлив, як ми зазвичай готуємо з тюфтельками! Прям смак один-в один, тільки без м'яса. Тому я в першу чергу той простий рецепт підливи до пюре рекомендую тим, хто м'яса не вживає. Але і всім іншим повинно сподобається. Спробуйте!

  • Фарш - 500 грам
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Томати у власному соку - 200 мілілітрів(peretertye. Можна замінити густим томатним соком або розведеною томатною пастою. )
  • Гірчиця французька - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок (за смаком. У мене - асорті з кінзи, базиліка і кропу. )
  • Спеції - За смаком
підлив до пюре - фото крок 1
1. Обсмажити фарш на рослинному маслі. Додамо потім до нього подрібнену цибулю і гірчицю, а також спеції за смаком. Перемішаємо і обсмажити все разом.
підлив до пюре - фото крок 2
2. Далі вливаємо до фаршу бульйон і томати, перетерті разом з соком в пюре. Доводимо цю масу до кипіння, потім зменшимо вогонь і тушкуємо, додавши спеції за смаком, 10-15 хвилин.
підлив до пюре - фото крок 3
3. Додамо подрібнену зелень, прокип'ятимо ще раз, і блюдо можна вважати готовим.
підлив до пюре - фото крок 4
4. От і все! Підлив до пюре готовий!

Схожі рецепти