Підлив до пюре
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами цікавим рецептом приготування підливи до пюре. Смачне і по-своєму класичне виходить страва, адже особисто мені здається, що ніхто краще не підходить до пюре, ніж томатні соуси!
Взагалі, спочатку я дізналася цей чудовий рецепт приготування підливи до пюре, коли дивилася одну італійську передачу, і так він мені сподобався. Що я його тут же побігла готувати. Але вже коли спробувала готову страву, раптово зрозуміла, що це точно такий же підлив, як ми зазвичай готуємо з тюфтельками! Прям смак один-в один, тільки без м'яса. Тому я в першу чергу той простий рецепт підливи до пюре рекомендую тим, хто м'яса не вживає. Але і всім іншим повинно сподобається. Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Бульйон - 150 мілілітрів
- Томати у власному соку - 200 мілілітрів(peretertye. Можна замінити густим томатним соком або розведеною томатною пастою. )
- Гірчиця французька - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 1 пучок (за смаком. У мене - асорті з кінзи, базиліка і кропу. )
- Спеції - За смаком
1. Обсмажити фарш на рослинному маслі. Додамо потім до нього подрібнену цибулю і гірчицю, а також спеції за смаком. Перемішаємо і обсмажити все разом.
2. Далі вливаємо до фаршу бульйон і томати, перетерті разом з соком в пюре. Доводимо цю масу до кипіння, потім зменшимо вогонь і тушкуємо, додавши спеції за смаком, 10-15 хвилин.
3. Додамо подрібнену зелень, прокип'ятимо ще раз, і блюдо можна вважати готовим.
4. От і все! Підлив до пюре готовий!