Рецепт Підлив з яловичини фото

Підлив з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Підлив з яловичини ідеально доповнить будь-який гарнір і зробить його смачним і ситним. Соковите м'ясо яловичини і густий соус додають страві насичений новий смак. Готувати дуже легко, а виходить смачно

Опис приготування:

Підливу готують багато господинь, використовуючи при цьому м'ясо свинини або яловичини. Щоб підлив був не дуже жирним і відмінно підійшов до гарніру, краще готувати його з яловичини. Підлив з яловичини, приготований за цим рецептом, вийде у вас ароматним, насиченим і дуже смачним, а м'ясо буде ніжне і соковите. Складнощів у готуванні немає, а як приготувати підлив з яловичини я вам докладно розповім.

  • Яловичина - 600 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
  • Спеції - 1 щіпка (за смаком)
  • Зелень - 1 пучок
  • Гаряча кип'ячена вода - 0, 5 L
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
підлив з яловичини - фото крок 1
Яловичину споліскуємо під водою, висушуємо і нарізаємо великими шматками.
підлив з яловичини - фото крок 2
На розігріту сковороду додаємо оливкову олію і обсмажуємо шматки яловичини на великому вогні, помішуючи.
підлив з яловичини - фото крок 3
М'ясо має біліть і пустити сік, тоді робимо поменше вогонь і накривши кришкою, тушкуємо хвилин 15-20.
підлив з яловичини - фото крок 4
Поки гаситься м'ясо, на іншій сковороді пожарим цибулю, нарізаний півкільцями, хвилин 5. Потім сюди ж додамо томатну пасту і сметану. Добре перемішати і тушкуємо кілька хвилин на невеликому вогні.
підлив з яловичини - фото крок 5
Далі відправляємо цибулю з соусом до яловичини і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько години, періодично помішуючи і доливаючи гарячої води.
підлив з яловичини - фото крок 6
Через хвилин 40 нарізаємо великими шматками помідори і теж відправляємо на сковороду до м'яса і тушкуємо хвилин 10.
підлив з яловичини - фото крок 7
Далі солимо, додаємо перець і улюблені спеції за смаком. Ще додамо дрібно посічену зелень. Перемішуємо і знову накриваємо кришкою і залишаємо гасити ще хвилин на 10. Готовий підлив з яловичини подаємо до будь-якого гарніру.

Схожі рецепти