Піца з капустою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Піца з капустою і ковбасою - оригінальна, в міру свіжа, яскраво-зелена. Ковбаса сюди підійде будь-яка, капуста також може бути білокачанної, китайської, синьої. Я ще наріжу трохи корнішонів.
Піца c капустою і ковбасою - смачна і незвичайна. Капусту ми додамо на вже спечену піцу.
Отже, як приготувати піцу c капустою і ковбасою?
1. Замісити тісто. Просійте борошно, змішайте просіяне борошно з розпушувачем. У суміш влийте оливкову олію і воду.
2. Духовку поставте розігріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Тісто розкачати і викласти на деко. Товщина тесту повинна бути 0, 5 см.
3. Змастіть тісто томатним пюре. Використовуйте для цього ложку. Не забудьте про краях.
4. Сир натріть на крупній тертці і розподіліть на піці.
5. Ковбасу наріжте кружальцями і викладіть на основу.
6. Промийте і поріжте болгарський перець, помідор, халапеньо (якщо використовуєте).
7. Випікайте піцу з капустою і ковбасою протягом 15 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.
8. Готову піцу посипте нарізаною капустою і полийте часниковим соусом або майонезом.
Піца з капустою і ковбасою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса - 80 грам
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Сир - 100 грам
- Капуста китайська (пекінська) - - За смаком
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Халапеньо - 1 штука (маринований, можна не додавати)
- Майонез або часниковий соус - - За смаком (по бажанню)
Отже, як приготувати піцу c капустою і ковбасою?
1. Замісити тісто. Просійте борошно, змішайте просіяне борошно з розпушувачем. У суміш влийте оливкову олію і воду.
2. Духовку поставте розігріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Тісто розкачати і викласти на деко. Товщина тесту повинна бути 0, 5 см.
3. Змастіть тісто томатним пюре. Використовуйте для цього ложку. Не забудьте про краях.
4. Сир натріть на крупній тертці і розподіліть на піці.
5. Ковбасу наріжте кружальцями і викладіть на основу.
6. Промийте і поріжте болгарський перець, помідор, халапеньо (якщо використовуєте).
7. Випікайте піцу з капустою і ковбасою протягом 15 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.
8. Готову піцу посипте нарізаною капустою і полийте часниковим соусом або майонезом.
Піца з капустою і ковбасою готова!
Смачного!