Рецепт Піца з капустою і ковбасою фото

Піца з капустою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца з капустою і ковбасою - оригінальна, в міру свіжа, яскраво-зелена. Ковбаса сюди підійде будь-яка, капуста також може бути білокачанної, китайської, синьої. Я ще наріжу трохи корнішонів.

Опис приготування:

Піца c капустою і ковбасою - смачна і незвичайна. Капусту ми додамо на вже спечену піцу.

Отже, як приготувати піцу c капустою і ковбасою?

1. Замісити тісто. Просійте борошно, змішайте просіяне борошно з розпушувачем. У суміш влийте оливкову олію і воду.

2. Духовку поставте розігріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Тісто розкачати і викласти на деко. Товщина тесту повинна бути 0, 5 см.

3. Змастіть тісто томатним пюре. Використовуйте для цього ложку. Не забудьте про краях.

4. Сир натріть на крупній тертці і розподіліть на піці.

5. Ковбасу наріжте кружальцями і викладіть на основу.

6. Промийте і поріжте болгарський перець, помідор, халапеньо (якщо використовуєте).

7. Випікайте піцу з капустою і ковбасою протягом 15 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.

8. Готову піцу посипте нарізаною капустою і полийте часниковим соусом або майонезом.

Піца з капустою і ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 80 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Сир - 100 грам
  • Капуста китайська (пекінська) - - За смаком
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Халапеньо - 1 штука (маринований, можна не додавати)
  • Майонез або часниковий соус - - За смаком (по бажанню)
Піца c капустою і ковбасою - смачна і незвичайна. Капусту ми додамо на вже спечену піцу.

Отже, як приготувати піцу c капустою і ковбасою?

1. Замісити тісто. Просійте борошно, змішайте просіяне борошно з розпушувачем. У суміш влийте оливкову олію і воду.

2. Духовку поставте розігріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Тісто розкачати і викласти на деко. Товщина тесту повинна бути 0, 5 см.

3. Змастіть тісто томатним пюре. Використовуйте для цього ложку. Не забудьте про краях.

4. Сир натріть на крупній тертці і розподіліть на піці.

5. Ковбасу наріжте кружальцями і викладіть на основу.

6. Промийте і поріжте болгарський перець, помідор, халапеньо (якщо використовуєте).

7. Випікайте піцу з капустою і ковбасою протягом 15 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.

8. Готову піцу посипте нарізаною капустою і полийте часниковим соусом або майонезом.

Піца з капустою і ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти