Піца з фаршем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Дивіться, як приготувати дуже смачну і просту, справжню італійську піцу: з фаршем і картоплею. Ми звикли до піци з помідорами, салямі та сиром, а тут все так просто!
Перед приготуванням начинки підготуйте фарш: додайте подрібнений часник, сіль, гострий червоний або чорний мелений перець і пряні трави, так як на відміну від простого фаршу італійський продається вже готовим, приправленим прянощами.
- Готове тісто - 250 грам (для піци)
- Фарш м'ясний - 100 грам (будь-який)
- Картопля - 2 штуки
- Моцарелла - 100 грам (або вершковий сир)
- Масло оливкове - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Фарш обсмажте протягом 7-8 хвилин до повної готовності в невеликій кількості вершкового масла, а якщо фарш жирний, то додавати ніяке масло не потрібно. Обсмажений фарш поки відкладіть в сторону.
2. Розкачайте тісто для піци, інвестувати проти, покритий пергаментним папером. Зробіть невеликі бортики і змастіть тісто по всій поверхні оливковою олією.
3. Очищену картоплю наріжте тонкими скибочками, промийте під проточною водою. Поверхня тесту посоліть, розкладіть картопля, поперчіть і поставте деко в духовку на 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
4. За цей час картопля буде готовий наполовину. Тепер розкладіть тонкі скибочки моцарели або м'якого вершкового сиру і обсмажений фарш.
5. Поставте піцу ще на 10 хвилин в гарячу духовку. Піца з фаршем і картоплею готова, смачного!