Піца з фаршем і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Піцу можна приготувати по-різному, але піца з фаршем і грибами виходить дуже ситної і смачної. Можна зробити одну велику, а можна маленькі відкриті піци з піднятими боками.
Якщо у вас є готове дріжджове тісто, то приготувати піцу з фаршем і грибами можна за одну годину. Фарш і гриби попередньо потрібно обсмажити, після чого викласти начинкою, додати помідори і сир. Запікається піца дуже швидко.
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Фарш - 400 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Кетчуп - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Сир - 150 грам
1. Дріжджове тісто можна взяти вже готове, а можна зробити самому (без опари). Я пішла другим шляхом, оскільки у мене були сухі дріжджі.
2. Фарш для приготування такої піци краще взяти свинячий або асорті (свинина, яловичина, курка). Обсмажуємо його з цибулею на олії до повної готовності.
3. Гриби я взяла печериці. Їх можна обсмажувати, а можна класти в піцу сирими і запікати потім в духовці.
4. Формуємо з тіста піцу будь-якої форми і розмірів. Мені захотілося приготувати маленькі піци для моєї дитини і його друзів. Формуємо маленькі піци з піднятими краями.
5. Нарізаємо помідори і натираємо сир на крупній тертці. Промащуємо поверхню кетчупом і майонезом.
6. Викладаємо фарш, гриби, помідори і сир. Промащуємо всі верстви обов'язково майонезом і відправляємо в духовку на 15 хвилин. Температура духової шафи - не більше 180 градусів.
7. Ось така виходить піца з фаршем і грибами в домашніх умовах.