Піца з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Піца з кабачків з фаршем у нас буде незвичайною. Без сиру і томатного пюре. Просто тісто, кабачки і фарш. Смажена основу оливковою олією і запекти. Спробуйте. Буде смачно і по-новому!
Як приготувати піцу з кабачків з фаршем?
1. У мисці змішайте борошно і розпушувач. Борошно обов'язково треба просіяти. Помішуючи, додайте воду і оливкове масло (4 столові ложки). Замісити тісто руками. Розкачайте його за величиною дека. Деко застеліть пергаментним папером, викладіть на нього розкачане тісто.
2. Увімкніть духовку на 180-190 градусів.
3. Кондитерської пензликом змастіть основу оливковою олією (2 столові ложки).
4. Фарш змішайте зі спеціями, приправити сіллю. Перемішайте до однорідної маси.
5. Кабачок очистіть і наріжте тонкими кружечками. Викладіть на піцу.
6. Випікайте піцу з кабачків з фаршем протягом 15-20 хвилин в гарячій духовці.
Піца з кабачків з фаршем готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4+2 Ст. Ложки(2 ложки для змазування основи піци)
- Фарш - 250-300 грам (свинячий, яловичий або суміш свинячого з яловичим)
- Кабачок - 1 штука
- Сіль, спеції для фаршу - - За смаком
1. У мисці змішайте борошно і розпушувач. Борошно обов'язково треба просіяти. Помішуючи, додайте воду і оливкове масло (4 столові ложки). Замісити тісто руками. Розкачайте його за величиною дека. Деко застеліть пергаментним папером, викладіть на нього розкачане тісто.
2. Увімкніть духовку на 180-190 градусів.
3. Кондитерської пензликом змастіть основу оливковою олією (2 столові ложки).
4. Фарш змішайте зі спеціями, приправити сіллю. Перемішайте до однорідної маси.
5. Кабачок очистіть і наріжте тонкими кружечками. Викладіть на піцу.
6. Випікайте піцу з кабачків з фаршем протягом 15-20 хвилин в гарячій духовці.
Піца з кабачків з фаршем готова!
Смачного!