Млинці з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що ще приготувати з кабачків? Обов'язково зробіть млинці. Можна покласти побільше фаршу, і вони будуть більше схоже на котлетки з кабачками. Або більше кабачка - і будуть млинці.
Таке блюдо цілком можна подати не тільки на сніданок, але і на друге на обід, буде дуже смачно і ситно! За бажанням можна додати часник, цибуля, терту картоплю, морква і що ви самі любите. Подавати таку страву ідеально зі сметаною!
- Кабачки - 500 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Фарш - 200 грам
1. Кабачки почистіть і натріть на тертці.
2. Зелень подрібніть і додайте до кабачків.
3. Додайте фарш.
4. Потім яйце. Додати сіль, поперчіть.
5. Додайте борошно і добре перемішайте.
6. Обсмажуйте на сковороді з маслом по 5 хвилин з кожного боку.
7. Смачного!