Oладьі з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Оладки виходять повітряними і дуже ситними. Вони залишаються смачними також на наступний день. А подавати такі оладки можна з різними соусами та салатами.
Курячі грудки пропускаємо через м'ясорубку, додаємо спеції для курки і залишаємо на 30 хвилин маринуватися. Кабачок трьом на бурачковой тертці, додаємо інші інгредієнти: яйця, борошно, майонез, дрібно нарізану цибулю і грудку. Смажимо на невеликому вогні на сковороді з маслом до появи золотий скоринки.
- Куряча грудка - 1 штука (подвійна)
- Кабачок - 500 грам (вага після очищення від насіння)
- Цибуля - 1 штука (невеликий)
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 10 Ст. Ложок
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Спеції для курки - 4 чайних ложки
- Масло для смаження - 4 Ст. Ложки
Курячі грудки моєму, ріжемо на невеликі шматки і пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо спеції для курки і залишаємо на 30 хвилин маринуватися.
Кабачок трьом на бурачковой тертці, попередньо очистивши від насіння.
Цибулю дрібно нарізаємо.
У миску з курячим фаршем додаємо інші інгредієнти: яйця, борошно, майонез, цибуля. Все ретельно перемішуємо.
На сковороді розігріваємо олію і накладаємо ложкою невеликими порціями оладки для смаження. Смажимо на невеликому вогні до появи золотий скоринки.
Оладки викласти на тарілку, посипати сіллю і перцем. Оладки особливо смачні з різними салатами.