Рецепт Oладьі з кабачків з фаршем фото

Oладьі з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цукіні
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оладки виходять повітряними і дуже ситними. Вони залишаються смачними також на наступний день. А подавати такі оладки можна з різними соусами та салатами.

Опис приготування:

Курячі грудки пропускаємо через м'ясорубку, додаємо спеції для курки і залишаємо на 30 хвилин маринуватися. Кабачок трьом на бурачковой тертці, додаємо інші інгредієнти: яйця, борошно, майонез, дрібно нарізану цибулю і грудку. Смажимо на невеликому вогні на сковороді з маслом до появи золотий скоринки.

  • Куряча грудка - 1 штука (подвійна)
  • Кабачок - 500 грам (вага після очищення від насіння)
  • Цибуля - 1 штука (невеликий)
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 10 Ст. Ложок
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Спеції для курки - 4 чайних ложки
  • Масло для смаження - 4 Ст. Ложки
Oладьі з кабачків з фаршем - фото крок 1
Курячі грудки моєму, ріжемо на невеликі шматки і пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо спеції для курки і залишаємо на 30 хвилин маринуватися.
Oладьі з кабачків з фаршем - фото крок 2
Кабачок трьом на бурачковой тертці, попередньо очистивши від насіння.
Oладьі з кабачків з фаршем - фото крок 3
Цибулю дрібно нарізаємо.
Oладьі з кабачків з фаршем - фото крок 4
У миску з курячим фаршем додаємо інші інгредієнти: яйця, борошно, майонез, цибуля. Все ретельно перемішуємо.
Oладьі з кабачків з фаршем - фото крок 5
На сковороді розігріваємо олію і накладаємо ложкою невеликими порціями оладки для смаження. Смажимо на невеликому вогні до появи золотий скоринки.
Oладьі з кабачків з фаршем - фото крок 6
Оладки викласти на тарілку, посипати сіллю і перцем. Оладки особливо смачні з різними салатами.

Схожі рецепти