Рецепт Кокотниці з кабачків з фаршем фото

Кокотниці з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Хочу запропонувати незвичайний рецепт приготування фаршированих кабачків. В"кошики" з кабачка викладемо фарш, накриємо його помідором, посипем сиром і відправимо в духовку. Вийде смачно і соковито!

Опис приготування:

Ситне і апетитне блюдо! Для начинки ви можете використовувати фарш з будь-якого м'яса і навіть овочевий, наприклад, з баклажанів, солодких перців і помідорів. Додавайте в фарш ароматні спеції, гриби, сир - тут простір для Ваших смакових переваг. Отже, розповідаю, як приготувати кокотніци з кабачків з фаршем.


  • Кабачок - 1-2 штуки
  • Фарш - 500 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Помідори - 3-5 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Зелень - 1 Пучков
кокотниці з кабачків з фаршем - фото крок 1
Кабачки розріжте на шматочки товщиною в 4-6 см. Ложкою вийміть середину, не доходячи до низу і формуючи чашечки. Поставте їх на деко для запікання.
кокотниці з кабачків з фаршем - фото крок 2
Окремо змішайте фарш, сіль, спеції і зелень.
кокотниці з кабачків з фаршем - фото крок 3
Наповніть чашечки приготованим фаршем.
кокотниці з кабачків з фаршем - фото крок 4
Зверху викладіть по кружечку помідора.
кокотниці з кабачків з фаршем - фото крок 5
Посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
кокотниці з кабачків з фаршем - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти