Кокотниці з кабачків з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати незвичайний рецепт приготування фаршированих кабачків. В "кошики" з кабачка викладемо фарш, накриємо його помідором, посипем сиром і відправимо в духовку. Вийде смачно і соковито!
Ситне і апетитне блюдо! Для начинки ви можете використовувати фарш з будь-якого м'яса і навіть овочевий, наприклад, з баклажанів, солодких перців і помідорів. Додавайте в фарш ароматні спеції, гриби, сир - тут простір для Ваших смакових переваг. Отже, розповідаю, як приготувати кокотніци з кабачків з фаршем.
- Кабачок - 1-2 штуки
- Фарш - 500 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Помідори - 3-5 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Зелень - 1 Пучков
Кабачки розріжте на шматочки товщиною в 4-6 см. Ложкою вийміть середину, не доходячи до низу і формуючи чашечки. Поставте їх на деко для запікання.
Окремо змішайте фарш, сіль, спеції і зелень.
Наповніть чашечки приготованим фаршем.
Зверху викладіть по кружечку помідора.
Посипте тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
Смачного!