Піца з бринзою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся рецептом приготування піци в домашніх умовах. Піца з бринзою і ковбасою буде готова вже через півгодини після початку готування. Додамо помідор, сиру, томатного пюре і приготуємо основу.
Як приготувати піцу з бринзою і ковбасою?
1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води і оливкового масла замісити тісто. Вода для тіста повинна бути кімнатної температури. Тісто має вийти м'яким. Розкачайте і викладіть на застелений пергаментом деко (товщина розкачане тісто - 0, 5 см). Загорніть всередину бортики.
2. Змастіть викладене на деко тісто томатною пастою (пюре).
3. Присипте основу тертим сиром.
4. Помідор наріжте кружальцями. Викладіть на сир.
5. Ковбасу також тонко наріжте і розподіліть на гуртках помідора.
6. Бринзу наріжте і розкладіть зверху.
7. Випікайте піцу з бринзою і ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з бринзою і ковбасою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса (кружечки) - 8-10 штук
- Бринза - 50-80 грам
- Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Пекоріно або жовтий тертий - 4-5 Ст. Ложок
- Помідор - 1 штука
1. З просіяного борошна, розпушувача, кип'яченої води і оливкового масла замісити тісто. Вода для тіста повинна бути кімнатної температури. Тісто має вийти м'яким. Розкачайте і викладіть на застелений пергаментом деко (товщина розкачане тісто - 0, 5 см). Загорніть всередину бортики.
2. Змастіть викладене на деко тісто томатною пастою (пюре).
3. Присипте основу тертим сиром.
4. Помідор наріжте кружальцями. Викладіть на сир.
5. Ковбасу також тонко наріжте і розподіліть на гуртках помідора.
6. Бринзу наріжте і розкладіть зверху.
7. Випікайте піцу з бринзою і ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Піца з бринзою і ковбасою готова!
Смачного!