Піца в мікрохвильовці (фаршировані булочки)
(покроковий рецепт з фото)
Ось такі ліниві, прості рецепти повинні бути в арсеналі кожної людини, щоб швидко приготувати перекус. Розповім, як приготувати піцу в мікрохвильовці (фаршировані булочки), спробуйте!
Булочки виберіть звичайні, піонерські або для гамбургерів, головне, щоб вони тримали форму. Це дуже круто, так як не потрібно витрачати час на приготування тіста.
Звичайно ж, ви можете використовувати в якості начинки і м'ясні продукти: наприклад, відварне філе, ковбасу або сосиски.
- Булочки - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Гриби - 150-200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Кожну булочку розріжте навпіл, видаліть м'якоть.
2. Цибуля наріжте дуже дрібно.
3. Гриби наріжте тонкими пластинками.
4. На рослинному маслі підсмажте цибулю, потім додайте гриби. Додати сіль, додайте перцю і смажте до готовності.
5. Помідори наріжте кубиками невеликого розміру і змішайте зі смаженими грибами.
6. Начините кожну булочку приготованою начинкою і накрийте скибочками сиру.
7. Готуйте в мікрохвильовці до розплавлення сиру, це близько 5-7 хвилин. Швидкий обід або вечерю вже готовий!