Рецепт Піца в домашніх умовах з ковбасою і грибами фото

Піца в домашніх умовах з ковбасою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Гриби , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Як приготувати піцу в домашніх умовах з ковбасою і грибами, якщо у вас немає готової основи для тесту? Та дуже просто! Тісто ми зробимо своїми руками. Повірте, нічого особливого в цьому немає!

Опис приготування:

Випічка піци в домашніх умовах з ковбасою і грибами зводиться до трьох етапів: приготування тіста, приготування начинки, запікання піци.

Отже, як приготувати піцу в домашніх умовах з ковбасою і грибами?

1. Готуємо тісто. Змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.

2. Додайте в борошно воду і оливкове масло. Заважайте дерев'яною ложкою, поки можете. Потім місите на столі, посипанномборошном, протягом 10 хвилин.

4. Наріжте ковбасу, якщо не використовуєте готову нарізку.

5. Гриби промийте і наріжте тонкими пластами.

6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментним папером деко.

7. Розмажте по тесту томатне пюре або збиті блендером консервовані у власному соку помідори.

8. На пюре викладіть ковбасу і нарізані гриби.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15.

Піца в домашніх умовах з ковбасою і грибами готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса (Cалями) - 150 грам
  • Гриби (печериці) - 8-10 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
Випічка піци в домашніх умовах з ковбасою і грибами зводиться до трьох етапів: приготування тіста, приготування начинки, запікання піци.

Отже, як приготувати піцу в домашніх умовах з ковбасою і грибами?

1. Готуємо тісто. Змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.

2. Додайте в борошно воду і оливкове масло. Заважайте дерев'яною ложкою, поки можете. Потім місите на столі, посипанномборошном, протягом 10 хвилин.

4. Наріжте ковбасу, якщо не використовуєте готову нарізку.

5. Гриби промийте і наріжте тонкими пластами.

6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментним папером деко.

7. Розмажте по тесту томатне пюре або збиті блендером консервовані у власному соку помідори.

8. На пюре викладіть ковбасу і нарізані гриби.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15.

Піца в домашніх умовах з ковбасою і грибами готова!

Смачного!

Схожі рецепти