Піца в домашніх умовах з ковбасою, сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати піцу з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах? Дуже просто! Треба озброїтися гарним настроєм, просіяти борошно і "попрацювати" фізичне - замісити тісто. І відразу їсти!
У приготуванні піци важлива хороша основа. Випічка піци з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах зводиться до двох складових - якісні інгредієнти і правильно приготована основа.
Отже, як приготувати піцу з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах?
1. Приготуємо тісто. Для цього в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем.
2. Зробивши в борошні поглиблення, влийте в нього кип'ячену воду кімнатної температури і оливкове масло. Спочатку перемішайте ложкою, а потім викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню і енергійно місіть його протягом 10 хвилин.
3. Сир натріть на крупній тертці або наріжте тонкими пластами.
4. Ковбасу - копчену, варену або іншу - наріжте смужками або кружечками. У мене - нарізка салямі.
5. Розкачайте тісто. Його товщина - навколо polusantimetra. Застеліть деко пергаментним папером і викладіть основу.
6. Ложкою розмажте по поверхні тесту томатне пюре. Посипте сушеним базиліком або після випічки - свіжим.
7. На томатне пюре викладіть сир і ковбасу. Зверху раскидайте половинки чері.
8. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Сир почне міхур.
9. Готову піцу з ковбасою, сиром і помідорами посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї запеченого тесту змастіть оливковою олією.
Піца з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса - 150 грам
- Сир жовтий - 100 грам
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Помідори черрі - 4-5 штук
- Базилік сушений або свіжий - За смаком (по бажанню)
- Перець чорний мелений - - За смаком
Отже, як приготувати піцу з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах?
1. Приготуємо тісто. Для цього в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем.
2. Зробивши в борошні поглиблення, влийте в нього кип'ячену воду кімнатної температури і оливкове масло. Спочатку перемішайте ложкою, а потім викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню і енергійно місіть його протягом 10 хвилин.
3. Сир натріть на крупній тертці або наріжте тонкими пластами.
4. Ковбасу - копчену, варену або іншу - наріжте смужками або кружечками. У мене - нарізка салямі.
5. Розкачайте тісто. Його товщина - навколо polusantimetra. Застеліть деко пергаментним папером і викладіть основу.
6. Ложкою розмажте по поверхні тесту томатне пюре. Посипте сушеним базиліком або після випічки - свіжим.
7. На томатне пюре викладіть сир і ковбасу. Зверху раскидайте половинки чері.
8. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Сир почне міхур.
9. Готову піцу з ковбасою, сиром і помідорами посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї запеченого тесту змастіть оливковою олією.
Піца з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах готова!
Смачного!