Рецепт Піца в домашніх умовах з ковбасою, сиром і помідорами фото

Піца в домашніх умовах з ковбасою, сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Помідор , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Як приготувати піцу з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах? Дуже просто! Треба озброїтися гарним настроєм, просіяти борошно і"попрацювати" фізичне - замісити тісто. І відразу їсти!

Опис приготування:

У приготуванні піци важлива хороша основа. Випічка піци з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах зводиться до двох складових - якісні інгредієнти і правильно приготована основа.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах?

1. Приготуємо тісто. Для цього в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем.

2. Зробивши в борошні поглиблення, влийте в нього кип'ячену воду кімнатної температури і оливкове масло. Спочатку перемішайте ложкою, а потім викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню і енергійно місіть його протягом 10 хвилин.

3. Сир натріть на крупній тертці або наріжте тонкими пластами.

4. Ковбасу - копчену, варену або іншу - наріжте смужками або кружечками. У мене - нарізка салямі.

5. Розкачайте тісто. Його товщина - навколо polusantimetra. Застеліть деко пергаментним папером і викладіть основу.

6. Ложкою розмажте по поверхні тесту томатне пюре. Посипте сушеним базиліком або після випічки - свіжим.

7. На томатне пюре викладіть сир і ковбасу. Зверху раскидайте половинки чері.

8. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Сир почне міхур.

9. Готову піцу з ковбасою, сиром і помідорами посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї запеченого тесту змастіть оливковою олією.

Піца з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 150 грам
  • Сир жовтий - 100 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Помідори черрі - 4-5 штук
  • Базилік сушений або свіжий - За смаком (по бажанню)
  • Перець чорний мелений - - За смаком
У приготуванні піци важлива хороша основа. Випічка піци з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах зводиться до двох складових - якісні інгредієнти і правильно приготована основа.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах?

1. Приготуємо тісто. Для цього в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем.

2. Зробивши в борошні поглиблення, влийте в нього кип'ячену воду кімнатної температури і оливкове масло. Спочатку перемішайте ложкою, а потім викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню і енергійно місіть його протягом 10 хвилин.

3. Сир натріть на крупній тертці або наріжте тонкими пластами.

4. Ковбасу - копчену, варену або іншу - наріжте смужками або кружечками. У мене - нарізка салямі.

5. Розкачайте тісто. Його товщина - навколо polusantimetra. Застеліть деко пергаментним папером і викладіть основу.

6. Ложкою розмажте по поверхні тесту томатне пюре. Посипте сушеним базиліком або після випічки - свіжим.

7. На томатне пюре викладіть сир і ковбасу. Зверху раскидайте половинки чері.

8. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Сир почне міхур.

9. Готову піцу з ковбасою, сиром і помідорами посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї запеченого тесту змастіть оливковою олією.

Піца з ковбасою, сиром і помідорами в домашніх умовах готова!

Смачного!

Схожі рецепти