Рецепт Піца в домашніх умовах на сковороді фото

Піца в домашніх умовах на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Птах , Ковбаса
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли хочеться чогось смачного і швидко, раджу готувати піцу. Розповім, як приготувати піцу в домашніх умовах на сковороді. Цей рецепт знадобився подрузі, у якій немає духовки. Ділюся!

Опис приготування:

Випічка піци в домашніх умовах в сковороді повинно здійснюватися в правильній посуді. Вибирайте високу товстостінну сковороду з кришкою.

1. У чашку розбийте два яйця, збийте їх з теплим молоком. Додайте одну столову ложку оливкової олії, збийте ще раз.

2. У просіяне борошно повільно введіть отриману масу, замісіть тісто. Замішуйте протягом 10 хвилин, щоб і оливкове масло і інші інгредієнти добре зміцнилися і змішалися між собою.

3. Тісто скачайте в кульку і залиште в чашці, змащеній оливковою олією, і під рушником на п'ятнадцять хвилин.

4. Тепер готуємо інші інгредієнти. Моцареллу натріть на тертці або наріжте пластами. Салямі наріжте тонкими кружечками. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.

5. Розкачайте тісто діаметром, як ваша сковорода.

6. Змастіть всередині сковороду оливковою олією. Викладіть тісто.

7. Зверху тісто змастіть томатним пюре. Замість пюре можна використовувати кетчуп.

8. Тепер викладіть на тісто тертий сир.

9. Далі слід нарізка ковбаси і кільця цибулі.

10. Випікайте піцу перші п'ять хвилин на середньому вогні, потім на повільному залишилися п'ятнадцять, під закритою кришкою. Якщо у вас газова плита, весь час скорочується майже вдвічі, так як на ній все готується швидше. Тому стежте за тим, щоб піца на сковороді не підгоріла.

Піца в домашніх умовах на сковороді готова!

Смачного!

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Салямі - 100 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Молоко - 0, 5-1 склянки
  • Синя цибулина - 1 штука (невелика)
Випічка піци в домашніх умовах в сковороді повинно здійснюватися в правильній посуді. Вибирайте високу товстостінну сковороду з кришкою.

1. У чашку розбийте два яйця, збийте їх з теплим молоком. Додайте одну столову ложку оливкової олії, збийте ще раз.

2. У просіяне борошно повільно введіть отриману масу, замісіть тісто. Замішуйте протягом 10 хвилин, щоб і оливкове масло і інші інгредієнти добре зміцнилися і змішалися між собою.

3. Тісто скачайте в кульку і залиште в чашці, змащеній оливковою олією, і під рушником на п'ятнадцять хвилин.

4. Тепер готуємо інші інгредієнти. Моцареллу натріть на тертці або наріжте пластами. Салямі наріжте тонкими кружечками. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.

5. Розкачайте тісто діаметром, як ваша сковорода.

6. Змастіть всередині сковороду оливковою олією. Викладіть тісто.

7. Зверху тісто змастіть томатним пюре. Замість пюре можна використовувати кетчуп.

8. Тепер викладіть на тісто тертий сир.

9. Далі слід нарізка ковбаси і кільця цибулі.

10. Випікайте піцу перші п'ять хвилин на середньому вогні, потім на повільному залишилися п'ятнадцять, під закритою кришкою. Якщо у вас газова плита, весь час скорочується майже вдвічі, так як на ній все готується швидше. Тому стежте за тим, щоб піца на сковороді не підгоріла.

Піца в домашніх умовах на сковороді готова!

Смачного!

Схожі рецепти