Рецепт Піца в домашніх умовах з листкового тіста фото

Піца в домашніх умовах з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Сосиски
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Легка вечеря
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Думаю, багато хто може уявити, як приготувати піцу в домашніх умовах з листкового тіста. Правда, не всі пробували це робити. А даремно! Приготувати піцу з листкового тіста - дуже просто! поїхали!

Опис приготування:

Випічка піци з листкового тіста в домашніх умовах - справа проста і швидке. Тісто раджу купити готове заморожене. Разморозьте його, трохи розкачайте і справа з кінцем.

Отже, як приготувати піцу в домашніх умовах з листкового тіста?

1. Тісто попередньо розморозити.

2. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.

3. Стіл присипте борошном і розкачайте пласт тесту за величиною дека.

4. Приготуйте інгредієнти для піци. Болгарський перець почистіть, промийте і наріжте кубиками. Можна використовувати і консервований перець. Можна взяти невеликий гіркий перчик, якщо хочете піцу з острінкой.

5. Салямі у мене вже нарізана, якщо у вас батон ковбаси, то постарайтеся нарізати її якомога тонше.

6. Отже розкачане тісто викладіть на застелений пергаментом деко. Змастіть тісто томатним пюре або тертими помідорами.

7. Томатний шар щедро присипте тертим сиром.

8. Розкладіть на піці нарізку ковбаси і кубики болгарського перцю.

9. Випікайте піцу в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.

10. Піцу, спечену в домашніх умовах з листкового тіста, присипте чорним перцем і подавайте.

Смачного!

  • Тісто листкове - 500 грам (морозиво)
  • Томатне пюре - 5-6 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла тертий - 150 грам
  • Болгарський перець - 1 штука (невеликий)
  • Салями, нарізка - 8-9 скибочок
  • Перець чорний мелений - За смаком
Випічка піци з листкового тіста в домашніх умовах - справа проста і швидке. Тісто раджу купити готове заморожене. Разморозьте його, трохи розкачайте і справа з кінцем.

Отже, як приготувати піцу в домашніх умовах з листкового тіста?

1. Тісто попередньо розморозити.

2. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.

3. Стіл присипте борошном і розкачайте пласт тесту за величиною дека.

4. Приготуйте інгредієнти для піци. Болгарський перець почистіть, промийте і наріжте кубиками. Можна використовувати і консервований перець. Можна взяти невеликий гіркий перчик, якщо хочете піцу з острінкой.

5. Салямі у мене вже нарізана, якщо у вас батон ковбаси, то постарайтеся нарізати її якомога тонше.

6. Отже розкачане тісто викладіть на застелений пергаментом деко. Змастіть тісто томатним пюре або тертими помідорами.

7. Томатний шар щедро присипте тертим сиром.

8. Розкладіть на піці нарізку ковбаси і кубики болгарського перцю.

9. Випікайте піцу в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин.

10. Піцу, спечену в домашніх умовах з листкового тіста, присипте чорним перцем і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти