Піца «Pikantnaya»
(покроковий рецепт з фото)
У піци "пікантна" немає строгого рецепта інгредієнтів, а свою назву вона отримала через пікантних складових. Вони можуть бути самими різними, як в цій піці.
Для приготування піци "пікантна" підійдуть самі різні продукти з гострим пікантним смаком. Це можуть бути гострі перчики, гострий сир, анчоуси, пряні трави, гострі огірочки, Усе, що вам подобається і все, що знайдеться будинку. Тісто для піци цілком традиційне. Як приготувати піцу "пікантна" детально розказано в покроковому рецепті, це як один з варіантів готування. Додавайте власні інгредієнти і вийде ваша власна унікальна пікантна піца.
- Вода - 165 мілілітрів
- Борошно - 240 грам
- Дріжджі - 5-7 грам (свіжі, пресовані)
- Сіль - 5 грам
- Цукор - 5 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 200 грам (у власному соку)
- Помідори "черрі" - 5 штук
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Маслини - 5-7 штук (або оливки)
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Суха суміш "арабьята" - 1 Чайна ложка
- Сухий базилік - 0, 5 чайних ложки
- Сирокопчена ковбаса - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
У теплій воді розчинити дріжджі, сіль і цукор, злийте столову ложку оливкової олії, додайте борошно.
Замісити тісто, поставте його для бродіння в тепле місце на 1-1, 5 годину.
Поки тісто "підходить", всипте гостру пікантну суміш "арабьята" (в яку входить суміш італійських пряних трав і гострого перцю) до томатів, щоб вона "розкрилася" .
Вибродівшєє тісто викладіть на робочу поверхню столу, пріпиленний борошном.
Розкачайте тісто в пласт, перекладіть його на лист для випічки, сформуйте бортики.
Викладіть томатну пікантну суміш на тісто, розрівняйте.
Щедро посипте тертим пармезаном.
Додайте на піцу каперси, оливки або маслини, викладіть половинки помідорів "черрі" .
Викладіть кружечки сирокопченої ковбаси.