Рецепт Піца «Pikantnaya» фото

Піца «Pikantnaya»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Дріжджі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Піца
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У піци"Пікантна" немає строгого рецепта інгредієнтів, а свою назву вона отримала через пікантних складових. Вони можуть бути самими різними, як в цій піці.

Опис приготування:

Для приготування піци"Пікантна" підійдуть самі різні продукти з гострим пікантним смаком. Це можуть бути гострі перчики, гострий сир, анчоуси, пряні трави, гострі огірочки, Усе, що вам подобається і все, що знайдеться будинку. Тісто для піци цілком традиційне. Як приготувати піцу"Пікантна" детально розказано в покроковому рецепті, це як один з варіантів готування. Додавайте власні інгредієнти і вийде ваша власна унікальна пікантна піца.

  • Вода - 165 мілілітрів
  • Борошно - 240 грам
  • Дріжджі - 5-7 грам (свіжі, пресовані)
  • Сіль - 5 грам
  • Цукор - 5 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 200 грам (у власному соку)
  • Помідори"черрі" - 5 штук
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Маслини - 5-7 штук (або оливки)
  • Сир"Пармезан" - 100 грам
  • Суха суміш"Арабьята" - 1 Чайна ложка
  • Сухий базилік - 0, 5 чайних ложки
  • Сирокопчена ковбаса - 50 грам
піца
Підготуйте інгредієнти.
піца
У теплій воді розчинити дріжджі, сіль і цукор, злийте столову ложку оливкової олії, додайте борошно.
піца
Замісити тісто, поставте його для бродіння в тепле місце на 1-1, 5 годину.
піца
Поки тісто"підходить" , всипте гостру пікантну суміш"Арабьята" (в яку входить суміш італійських пряних трав і гострого перцю) до томатів, щоб вона"розкрилася" .
піца
Вибродівшєє тісто викладіть на робочу поверхню столу, пріпиленний борошном.
піца
Розкачайте тісто в пласт, перекладіть його на лист для випічки, сформуйте бортики.
піца
Викладіть томатну пікантну суміш на тісто, розрівняйте.
піца
Щедро посипте тертим пармезаном.
піца
Додайте на піцу каперси, оливки або маслини, викладіть половинки помідорів"черрі" .
піца
Викладіть кружечки сирокопченої ковбаси.
піца
Присипте зверху сухим базиліком, "priporošite" сир пармезан, збризніть оливковим маслом. Випікайте 5-7 хвилин при максимальній температурі, потім скиньте жар і продовжуйте випікати ще 15 хвилин, дивіться за своєю духовкою, тому що у всіх вона пече по-своєму.
піца
Піцу подавайте гарячою.
піца
Піца вийшла з хрусткою тонкою скоринкою знизу і гострим пікантним смаком!

Схожі рецепти