Піца «Pikantnaya»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
У піци"Пікантна" немає строгого рецепта інгредієнтів, а свою назву вона отримала через пікантних складових. Вони можуть бути самими різними, як в цій піці.
Опис приготування:
Для приготування піци"Пікантна" підійдуть самі різні продукти з гострим пікантним смаком. Це можуть бути гострі перчики, гострий сир, анчоуси, пряні трави, гострі огірочки, Усе, що вам подобається і все, що знайдеться будинку. Тісто для піци цілком традиційне. Як приготувати піцу"Пікантна" детально розказано в покроковому рецепті, це як один з варіантів готування. Додавайте власні інгредієнти і вийде ваша власна унікальна пікантна піца.
- Вода - 165 мілілітрів
- Борошно - 240 грам
- Дріжджі - 5-7 грам (свіжі, пресовані)
- Сіль - 5 грам
- Цукор - 5 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 200 грам (у власному соку)
- Помідори"черрі" - 5 штук
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Маслини - 5-7 штук (або оливки)
- Сир"Пармезан" - 100 грам
- Суха суміш"Арабьята" - 1 Чайна ложка
- Сухий базилік - 0, 5 чайних ложки
- Сирокопчена ковбаса - 50 грам
Підготуйте інгредієнти.
У теплій воді розчинити дріжджі, сіль і цукор, злийте столову ложку оливкової олії, додайте борошно.
Замісити тісто, поставте його для бродіння в тепле місце на 1-1, 5 годину.
Поки тісто"підходить" , всипте гостру пікантну суміш"Арабьята" (в яку входить суміш італійських пряних трав і гострого перцю) до томатів, щоб вона"розкрилася" .
Вибродівшєє тісто викладіть на робочу поверхню столу, пріпиленний борошном.
Розкачайте тісто в пласт, перекладіть його на лист для випічки, сформуйте бортики.
Викладіть томатну пікантну суміш на тісто, розрівняйте.
Щедро посипте тертим пармезаном.
Додайте на піцу каперси, оливки або маслини, викладіть половинки помідорів"черрі" .
Викладіть кружечки сирокопченої ковбаси.
Присипте зверху сухим базиліком, "priporošite" сир пармезан, збризніть оливковим маслом. Випікайте 5-7 хвилин при максимальній температурі, потім скиньте жар і продовжуйте випікати ще 15 хвилин, дивіться за своєю духовкою, тому що у всіх вона пече по-своєму.
Піцу подавайте гарячою.
Піца вийшла з хрусткою тонкою скоринкою знизу і гострим пікантним смаком!