Ікра кабачкова «Pikantnaya»
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкова ікра - одна з улюблених літніх заготовок в нашій родині. Таку ікру люблять і дорослі, та діти. Подавати її можна до абсолютно будь-яких страв: і до м'яса, обожнювання J, і до макаронів. Буде смачно!
Рецепт, як приготувати кабачкову ікру "пікантну", досить простий, а результат виходить просто відмінним. Я готую таку ікру дуже часто на протязі всього літа, адже молоденькі кабачки можна завжди знайти в магазинах. Кабачкову ікру я готую і так просто поїсти, і для закачування. Але для закачування ікру необхідно готувати довше, тоді як звичайну можна приготувати вже за 20-30 хвилин. "пікантність" ікру робить велика кількість часнику, який просто чудово вписується в загальну картину, а також суміш часнику і майонезу. Вони надають особливий неповторний смак ікрі і роблять її дуже ніжною. До речі, якщо ви боїтеся, що ікра стояти не буде, то сумніви геть: все буде стояти прекрасно всю зиму, головне не зменшувати час приготування і обов'язково додавати оцет вже після того, як зняли ікру з вогню.
- Кабачки - 1, 5 кілограма
- Часник - 3-5 зубчиків
- Томатна паста - 125 грам
- Майонез - 125 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 50 грам
- Перець червоний - 1/2 чайних ложки
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка