Піца, перш

Піца, перш
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
перед — це коржик, одна з найголовніших складових індійської кухні. В даному рецепті я розповім, як приготувати піцу на індійській виноградному зі смачною і соковитою начинкою!

опис приготування:

така піца — це знахідка! Основу готувати не потрібно, м'ясо виходить соковитим і ароматним, а соус як в кращих ресторанах. Я часто готую таку піцу в якості закуски, люблять її і дорослі, та діти. Якщо Ви готуєте піцу для діток, то я раджу оливки замінити помідорами чері, по бажанню, курочку ковбасою або сосисками. Готуйте з задоволенням і пробуйте!

  • коржик НААН— 4 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Оливкова олія— 2  Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • вода— 1 Ст. ложка
  • часник— 6-8 зубчиків
  • Куряче м'ясо— 250 грам
  • грецький йогурт— 1 Ст. ложка
  • кмин— 1/8 чайних ложки
  • Лимонний сік— 1/2 Ст. ложки
  • оливки— 8-10 штук
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
Піца, перш - фото крок 1 1. Підготуйте інгредієнти для приготування маринаду для курки: сметану, сіль, перець, кмин, ложку подрібненого часнику і лимонний сік.

Піца, перш - фото крок 2 2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду в одній мисці. Курку наріжте однаковими шматочками і відправте в маринад. Маринують м'ясо в холодильнику протягом 1 годину.

Піца, перш - фото крок 3 3. У цей час приготуйте часниковий соус.
У неглибокій мисці змішайте цукор і воду, і поставте суміш в мікрохвильовку на 10-15 секунд. Додайте в цукровий сироп залишився часник, оливкова олія, сіль і йогурт. За допомогою погружного блендера перетворите соус в однорідну масу.

Піца, перш - фото крок 4 4. М'ясо насадити на шампури і приготуйте його на відкритому вогні. Або запікайте м'ясо на шпажках в духовці при 200 градусах протягом 15-20 хвилин.

Піца, перш - фото крок 5 5. Змастіть корж часниковим соусом, зверху викладіть м'ясо, півкільця свіжої цибулі і оливки. Смачного!

Схожі рецепти

Морозиво з колою

Морозиво з колою

Як приготувати морозиво з колою в домашніх умовах? Дуже просто — заливаємо форми і заморожуємо. Наповнювач може бути різний — експериментуйте зі смаками і відкривайте нові! опис приготування: Приготувати морозиво з колою в домашніх умовах можна різними способами. наприклад, додати мінеральну в...

читати далі
Роли з лаваша

Роли з лаваша

Роли з лаваша — універсальна закуска, яка підійде і до святкового столу, і до пива, і для прийому нежданих гостей. Роли з лаваша завжди смачні, легкі і оригінальні! опис приготування: Роли з лаваша хороші також тим, що в них можна загорнути практично будь-яку начинку — гриби, морепродукти, ово...

читати далі
Плов з фаршем

Плов з фаршем

звичайно, цей рецепт не може вважатися "; класичним ";, але плов з фаршем від цього не стає менш смачним. головне — правильно його приготувати! Читайте рецепт плову з фаршем з покроковими фото! опис приготування: Головна задача — не перетворити плов в кашу. А це цілком може статися, якщо рис б...

читати далі
Печиво з козячим сиром

Печиво з козячим сиром

м'яке, але розсипчасте пісочне печиво, що роблю з цибулею і сиром. Ви можете надати йому будь-яку форму. Спробуйте і ви зробити таке за рецептом, як приготувати печиво з козячим сиром. опис приготування: Для приготування можна використовувати спеціальні формочки або зробити все вручну. Тісто м...

читати далі
Рис з морквою

Рис з морквою

Не потрібно ламати голову над тим, що приготувати на гарнір до м'яса або риби. Кращий вибір - пряний, красивий рис з морквою. Спробуйте! опис приготування: Рецепт чудового гарнір до м'ясних і рибних страв. Спочатку обсмажте в каструлі рис, залийте його водою і відваріть до готовності. Поки рис...

читати далі