Рецепт Перлова каша з грибами фото

Перлова каша з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Гриби, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Каші

Шукаєте нескладне, ситне і апетитне блюдо без м'яса? Тоді хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю повноцінного гарячого, яке точно не залишить вас байдужими. Рекомендую рецепт на замітку!

Це чудове блюдо для всієї родини. Цю крупу часто ігнорують, а дуже даремно! Я розповім, як приготувати перлову кашу з грибами, щоб ви напевно оцінили. Рекомендую використовувати в рецепт кілька видів грибів, щоб вийшло більш ароматне і смачне блюдо. Також можна використовувати ароматні трави і спеції, особливу родзинку додасть і невелика кількість соєвого соусу.

  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Гриби - 600 грам (печериці, лісові)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком (по бажанню)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
перлова каша з грибами - фото крок 1
1. Набір інгредієнтів досить простий.
перлова каша з грибами - фото крок 2
2. Крупу промийте і відправте в каструлю з водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Підсолити за смаком і варіть на повільному вогні до готовності (близько 40 хвилин).
перлова каша з грибами - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть, наріжте кубиками цибулю і подрібніть часник. Обсмажте на середньому вогні.
перлова каша з грибами - фото крок 4
4. Додайте на сковороду нарізані гриби. Смажте на середньому вогні, помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
перлова каша з грибами - фото крок 5
5. Після перекладіть на сковороду перловку. Акуратно перемішайте, потримайте на вогні ще хвилин 5-7. Усе, блюдо можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти