Перлова каша з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте нескладне, ситне і апетитне блюдо без м'яса? Тоді хочу поділитися з вами дуже класною ідеєю повноцінного гарячого, яке точно не залишить вас байдужими. Рекомендую рецепт на замітку!
Це чудове блюдо для всієї родини. Цю крупу часто ігнорують, а дуже даремно! Я розповім, як приготувати перлову кашу з грибами, щоб ви напевно оцінили. Рекомендую використовувати в рецепт кілька видів грибів, щоб вийшло більш ароматне і смачне блюдо. Також можна використовувати ароматні трави і спеції, особливу родзинку додасть і невелика кількість соєвого соусу.
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Гриби - 600 грам (печериці, лісові)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
- Соєвий соус - За смаком (по бажанню)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Набір інгредієнтів досить простий.
2. Крупу промийте і відправте в каструлю з водою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Підсолити за смаком і варіть на повільному вогні до готовності (близько 40 хвилин).
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть, наріжте кубиками цибулю і подрібніть часник. Обсмажте на середньому вогні.
4. Додайте на сковороду нарізані гриби. Смажте на середньому вогні, помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
5. Після перекладіть на сковороду перловку. Акуратно перемішайте, потримайте на вогні ще хвилин 5-7. Усе, блюдо можна подавати до столу. Смачного!