Рецепт Каша перлова з м'ясом фото

Каша перлова з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каші

Перлова крупа унікальна. Каша з неї володіє великою кількістю корисних властивостей. Сьогодні я розповім вам, як приготувати кашу перлову з м'ясом в мультиварці. А ви запам'ятовуйте, стане в нагоді!

Перлова каша з м'ясом і грибами - дивовижна заміна кількох страв. В одній страві ви отримуєте і основне, і гарнір, що, погодьтеся, дуже зручно. Крім цього блюдо готується в мультиварці, що в рази спрощує процес. У підсумку ви отримаєте ситну і корисну кашу. Смачного!

  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Свинина - 200 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Приправи та сіль - За смаком
  • Морква - 1 штука
1
Для початку необхідно замочити перлову кашу на ніч (бажано холодною водою). Приблизно через 12 годин воду необхідно злити і можна приступати до приготування.
2
Зерна крупи перекладаємо в чашу і заливаємо склянкою окропу, після чого додаємо трохи вершкового масла. Варимо з маслом, щоб каша була розсипчастою.
3
Додаємо спеції і варимо в режимі «Варка» до готовності. Крупа буде варитися протягом 30 хвилин, а в цей час готуємо овочі. Очищаємо і подрібнюємо цибулю, гриби.
4
В окремому сотейнику розігріваємо олію, висипаємо цибулю, обсмажуємо його до готовності, після чого додаємо гриби, солимо, перчимо і випаровуємо рідина. Після додаємо моркву, нарізану тонкими кільцями. М'ясо в цей час промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до овочів після того як натремо спеціями. Готуємо протягом 20 хвилин з додаванням води.
5
Після додаємо овочі і м'ясо до перлової каші і наполягаємо протягом 20 хвилин, смачного!

Схожі рецепти