Рецепт Каша перлова в горщику фото

Каша перлова в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Для дітей , На сніданок , Від 1 року
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

До вашої уваги - класичний рецепт каші перлової в горщиках, ситного, смачного і надзвичайно корисного страви для всієї родини. Часу займе досить багато, але результат вас потішить!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування каші перлової в горщику мені подобається своєю традиційністю, ми отримаємо ароматну і смачну кашу, яку було прийнято подавати у наших предків. Таке блюдо добре поєднується з усіма гарячими стравами з риби і м'яса, а також до салатів. Спробуйте!

Як приготувати кашу перлову в горщику:

1. За день перед цим замочуємо перловку в воді. Якщо часу немає, можна купити вже пропарену перловку в пакетиках.

2. Моркву і цибулю миємо й чистимо. Нарізаємо маленькими кубиками.

3. На рослинному маслі обсмажуємо спочатку цибулю на середньому вогні, а потім додамо моркву. roza_ker, поки цибуля не стане золотистим.

4. Тепер в сковороду додамо нашу пропарену перловку, перемішаємо, і ще пару хвилин тримаємо на вогні.

5. Перекладаємо вміст сковороди по горщикам (у мене 2 шт.), і заливаємо гарячою водою, щоб вона на 2 см не доходила до верху.

6. Солимо і перчимо, перемішуємо, і наверх кожного горщика кладемо по одному лавровому листку.

Тушкуємо в розігрітій духовці приблизно 1, 5 години на невеликому вогні. І - насолоджуємося результатом! Якщо ви не плануєте готувати паралельно якийсь м'ясне блюдо, шматочки м'яса можна обсмажити разом з овочами, і приготувати кашу вже відразу разом з м'ясом. Словом, приємною готування!


  • Крупа перлова - 400 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1.5 L
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
Цей рецепт приготування каші перлової в горщику мені подобається своєю традиційністю, ми отримаємо ароматну і смачну кашу, яку було прийнято подавати у наших предків. Таке блюдо добре поєднується з усіма гарячими стравами з риби і м'яса, а також до салатів. Спробуйте!

Як приготувати кашу перлову в горщику:

1. За день перед цим замочуємо перловку в воді. Якщо часу немає, можна купити вже пропарену перловку в пакетиках.

2. Моркву і цибулю миємо й чистимо. Нарізаємо маленькими кубиками.

3. На рослинному маслі обсмажуємо спочатку цибулю на середньому вогні, а потім додамо моркву. roza_ker, поки цибуля не стане золотистим.

4. Тепер в сковороду додамо нашу пропарену перловку, перемішаємо, і ще пару хвилин тримаємо на вогні.

5. Перекладаємо вміст сковороди по горщикам (у мене 2 шт.), і заливаємо гарячою водою, щоб вона на 2 см не доходила до верху.

6. Солимо і перчимо, перемішуємо, і наверх кожного горщика кладемо по одному лавровому листку.

Тушкуємо в розігрітій духовці приблизно 1, 5 години на невеликому вогні. І - насолоджуємося результатом! Якщо ви не плануєте готувати паралельно якийсь м'ясне блюдо, шматочки м'яса можна обсмажити разом з овочами, і приготувати кашу вже відразу разом з м'ясом. Словом, приємною готування!

Схожі рецепти