Рецепт Каша перлова з грибами фото

Каша перлова з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Гриби, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Для різноманітності звичного щоденного меню хочу запропонувати нескладний, але дуже класний спосіб, як приготувати кашу перлову з грибами і смаженою цибулею. Чудовий варіант для обіду або вечері!

Цей рецепт приготування перловки - фантазія на тему різотто. Якщо вам до смаку це блюдо, тоді обов'язково спробуйте повторити мій рецепт з перловкою. Використовувати ви можете абсолютно будь-які грибочки, які вам до душі. Для більш насиченого смаку можна додати заздалегідь приготований овочевий бульйон. Що стосується спецій, то тут ви також можете експериментувати. Хай щастить!

  • Цибулина - 3-4 штук
  • Оливкова олія - 3-4 чайних ложок
  • Часник - 3 зубчики
  • Гриби - 450 грам
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
  • Бульйон - 3.5 склянки (або вода)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
каша перлова з грибами - фото крок 1
1. Очистіть пару цибулин і часник, подрібніть їх.
каша перлова з грибами - фото крок 2
2. На сковороді з високими бортиками або в сотейнику розігрійте трохи олії. Викладіть цибулю з часником, обсмажте їх на середньому вогні (хвилини 3).
каша перлова з грибами - фото крок 3
3. Вимийте, обсушити і наріжте дрібно грибочки. Я використовую шампіньйони.
каша перлова з грибами - фото крок 4
4. Викладіть гриби на сковороду і акуратно перемішайте.
каша перлова з грибами - фото крок 5
5. Для аромату додайте гілочку розмарину. Смажте хвилин 5, помішуючи періодично.
каша перлова з грибами - фото крок 6
6. Додайте перловку, перемішайте. Влийте бальзамічний оцет.
каша перлова з грибами - фото крок 7
7. Вливайте потроху бульйон і готуйте до готовності перловки. На окремій сковороді обсмажте лук до карамельного кольору, присипте їм кашу перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти