Перець в томатному соку на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Перець в томатному соку - це всім нам відоме і звичне лечо, яке готує, напевно, кожна господиня. На приготування закуски йде всього годину, а радує вона нас всю зиму. Спробуйте обов'язково
Перець в томатному соку - відмінна закуска, яка підійде до будь-якої страви. Мій чоловік дуже часто бере такий перчик на роботу на додаток до каш і картопляного пюре - йде на ура. Тому, звичайно, готувати такий закуски мені потрібно багато. Але це зовсім не проблема, адже готується перець простіше простого. Тут не потрібно нічого дрібно різати або довго смажити, крупно нарізаний солодкий перець гаситься в томатному соку, а потім закочується в банки. Як вид, вашого втручання буде потрібно зовсім небагато. Обов'язково скористайтеся моїм рецептом, як приготувати перець в томатному соку на зиму, і закатати хоч пару баночок цієї смачної закуски.
- Болгарський перець - 1 кілограм
- Томатний сік - 1 літр
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 70 мілілітрів