Капуста, маринована в томатному соку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобаються заготовки по типу лечо, то вам повинен припасти до душі мій рецепт. У ньому приблизно використана та ж технологія і продукти, тільки з'явився ще один головний інгредієнт. Спробуйте!
Прочитайте, як приготувати капусту, мариновану в томатному соку з болгарським перцем. Ніяких доповнень ця закуска не вимагає, її просто потрібно подавати до гарячої страви. Наприклад, вона поєднується з гречкою або картоплею з м'ясом. Яскравий смак і колір сподобається багатьом любителям маринованих овочів.
- Кольорова капуста - 2 кілограма
- Помідор - 2 кілограма
- Болгарський перець - 200 грам
- Часник - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Оцет 9% - 150 мілілітрів
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Склянка
Помідори залийте окропом для того, щоб зняти шкірку. Потім перейдіть їх через м'ясорубку, а потім пройдіться блендером.
Капусту і перець помийте. Перець наріжте товстою соломкою, а капусту розберіть на суцвіття.
У каструлю з товстим дном влийте томатний сік і масло. Вставте кренделя, сіль і цукор. Доведіть суміш до кипіння. Потім додайте капусту.
Знову доведіть суміш до кипіння. Зробіть вогонь менше і варіть її 20 хвилин.
Додайте в каструлю подрібнений часник і оцет. Варіть салат ще 5 хвилин.
Готову капусту залийте в стерилізовані банки і закупорьте їх. Повністю остудіть салат. Приємною дегустації!