Рецепт Капуста, маринована в томатному соку фото

Капуста, маринована в томатному соку
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Капуста , Помідор , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Напої , Соки , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам подобаються заготовки по типу лечо, то вам повинен припасти до душі мій рецепт. У ньому приблизно використана та ж технологія і продукти, тільки з'явився ще один головний інгредієнт. Спробуйте!

Опис приготування:

Прочитайте, як приготувати капусту, мариновану в томатному соку з болгарським перцем. Ніяких доповнень ця закуска не вимагає, її просто потрібно подавати до гарячої страви. Наприклад, вона поєднується з гречкою або картоплею з м'ясом. Яскравий смак і колір сподобається багатьом любителям маринованих овочів.

  • Кольорова капуста - 2 кілограма
  • Помідор - 2 кілограма
  • Болгарський перець - 200 грам
  • Часник - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Оцет 9% - 150 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 1
Помідори залийте окропом для того, щоб зняти шкірку. Потім перейдіть їх через м'ясорубку, а потім пройдіться блендером.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 2
Капусту і перець помийте. Перець наріжте товстою соломкою, а капусту розберіть на суцвіття.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 3
У каструлю з товстим дном влийте томатний сік і масло. Вставте кренделя, сіль і цукор. Доведіть суміш до кипіння. Потім додайте капусту.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 4
Знову доведіть суміш до кипіння. Зробіть вогонь менше і варіть її 20 хвилин.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 5
Додайте в каструлю подрібнений часник і оцет. Варіть салат ще 5 хвилин.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 6
Готову капусту залийте в стерилізовані банки і закупорьте їх. Повністю остудіть салат. Приємною дегустації!

Схожі рецепти