Рецепт Капуста, маринована в томатному соку фото

Капуста, маринована в томатному соку
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Капуста, Помідор, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Напої, Соки, Маринування

Якщо вам подобаються заготовки по типу лечо, то вам повинен припасти до душі мій рецепт. У ньому приблизно використана та ж технологія і продукти, тільки з'явився ще один головний інгредієнт. Спробуйте!

Прочитайте, як приготувати капусту, мариновану в томатному соку з болгарським перцем. Ніяких доповнень ця закуска не вимагає, її просто потрібно подавати до гарячої страви. Наприклад, вона поєднується з гречкою або картоплею з м'ясом. Яскравий смак і колір сподобається багатьом любителям маринованих овочів.

  • Кольорова капуста - 2 кілограма
  • Помідор - 2 кілограма
  • Болгарський перець - 200 грам
  • Часник - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Оцет 9% - 150 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 1
Помідори залийте окропом для того, щоб зняти шкірку. Потім перейдіть їх через м'ясорубку, а потім пройдіться блендером.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 2
Капусту і перець помийте. Перець наріжте товстою соломкою, а капусту розберіть на суцвіття.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 3
У каструлю з товстим дном влийте томатний сік і масло. Вставте кренделя, сіль і цукор. Доведіть суміш до кипіння. Потім додайте капусту.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 4
Знову доведіть суміш до кипіння. Зробіть вогонь менше і варіть її 20 хвилин.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 5
Додайте в каструлю подрібнений часник і оцет. Варіть салат ще 5 хвилин.
капуста, маринована в томатному соку - фото крок 6
Готову капусту залийте в стерилізовані банки і закупорьте їх. Повністю остудіть салат. Приємною дегустації!

Схожі рецепти