Овочі в томатному соку
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати овочі в томатному соку дуже просто, а виходить не тільки смачне і ароматне блюдо, але і неймовірно корисне. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Неодмінно спробуйте!
Для гарніру пропоную приготувати рис. Вийде ситно і смачно, гарантую! Овочі можете сміливо комбінувати в залежності від сезонності і своїх переваг. Причому добре підійдуть як свіжі, так і заморожені. Нарізка може бути будь-яка, але чим більше, тим яскравіше і більш насиченим буде смак, на мій погляд. Блюдо легке, соковите, апетитне! Урізноманітнює будь-яке меню!
- Мал - 1 Склянка
- Перець солодкий - 1 штука
- Брокколі - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Овочі миємо, очищаємо, нарізаємо довільно (але намагаємося не дрібнити) і складаємо в форму для запікання. Додаємо масло, подрібнений часник, сіль, спеції (у мене прованські трави) і все добре перемішуємо.
Даємо овочам постояти буквально 15-20 хвилин і додаємо томатний сік. Добре все перешиваємо, накриваємо форму фольгою і запікаємо овочі при 180 градусах 30 хвилин.
Тим часом рис промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
Як тільки овочі в томатному соку будуть готові, дістаємо їх і акуратно, щоб не обпектися, знімаємо фольгу. Кладемо на тарілку гарнір і зверху викладаємо запечені овочі.
Подаємо порційно. Смачного!