Рецепт Овочі в томатному соку фото

Овочі в томатному соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Напої, Соки, Томатний сік

Приготувати овочі в томатному соку дуже просто, а виходить не тільки смачне і ароматне блюдо, але і неймовірно корисне. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром. Неодмінно спробуйте!

Для гарніру пропоную приготувати рис. Вийде ситно і смачно, гарантую! Овочі можете сміливо комбінувати в залежності від сезонності і своїх переваг. Причому добре підійдуть як свіжі, так і заморожені. Нарізка може бути будь-яка, але чим більше, тим яскравіше і більш насиченим буде смак, на мій погляд. Блюдо легке, соковите, апетитне! Урізноманітнює будь-яке меню!

  • Мал - 1 Склянка
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Брокколі - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Сік томатний - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
овочі в томатному соку - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
овочі в томатному соку - фото крок 2
Овочі миємо, очищаємо, нарізаємо довільно (але намагаємося не дрібнити) і складаємо в форму для запікання. Додаємо масло, подрібнений часник, сіль, спеції (у мене прованські трави) і все добре перемішуємо.
овочі в томатному соку - фото крок 3
Даємо овочам постояти буквально 15-20 хвилин і додаємо томатний сік. Добре все перешиваємо, накриваємо форму фольгою і запікаємо овочі при 180 градусах 30 хвилин.
овочі в томатному соку - фото крок 4
Тим часом рис промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
овочі в томатному соку - фото крок 5
Як тільки овочі в томатному соку будуть готові, дістаємо їх і акуратно, щоб не обпектися, знімаємо фольгу. Кладемо на тарілку гарнір і зверху викладаємо запечені овочі.
овочі в томатному соку - фото крок 6
Подаємо порційно. Смачного!

Схожі рецепти