Перець фарширований овочами в томатному соку
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і дієтичне блюдо - перець фарширований овочами в томатному соку - сподобається кожній господині, яка захоче приготувати смачне і корисне блюдо на обід або вечерю.
Перець фарширований овочами в томатному соку готується просто і без клопоту. З недорогих овочів зробіть начинку і нафаршіруйте перці. Готується блюдо в духовці, виходить смачно, соковито і швидко.
- Перець болгарський - 350 грам (солодкий)
- Помідори - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Морквина - 50 грам
- Петрушка - За смаком
- Томатний сік - 150-180 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти для приготування перцю фаршированого овочами в томатному соку.
Солодкий перець розрізати вздовж на половинки, очищення semyan, викладіть у форму, змащену маслом.
Для начинки змішайте нарізані кубиками помідори, цибулю і натерту морквину. Також перемішайте з рубаною петрушкою, всипте сіль і перець за смаком.
Наповніть перці овочевою начинкою.
Залийте томатним соком і поставте запікати в духовку при температурі 180-200 градусів на 25 хвилин.
Блюдо готово, подавайте фарширований перець в гарячому вигляді до столу. Смачного!