Рецепт Перець ротонда в томатному соусі фото

Перець ротонда в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Гостре , Консервація
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Осінній перець ротонда смачний і соковитий, у нього товсті стінки, що ідеально для приготування різних салатів і зиязиках заготовок. Перець приготуємо в гострому томатному соусі, буде ароматно і смачно.

Опис приготування:

Кількість гострого перцю корегуйте по собі. Соус повинен бути гострим, а після додавання перцю ротонда вийде помірно гостра закуска. У даного сорту перцю товсті стінки, тому і час варіння збільшуємо до 25-30 хвилин.

  • Перець ротонда - 3 кілограма
  • Помідори - 2 кілограма
  • Часник - 10 зубчиків
  • Перець гострий - 1-2 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 2
Помідори і гострий перець пропускаємо через м'ясорубку.
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 3
У томат додаємо сіль і цукор. Доводимо до кипіння.
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 4
Ротонду чистимо і нарізаємо великими шматочками.
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 5
Часник чистимо і ріжемо шматочками. Якщо зубчики часнику маленькі, різати не потрібно, але використовуємо не 10, а 15-20 зубчиків.
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 6
У киплячий томат висипаємо нарізану перець і часник. Закінчено на невеликому Вогні 25-30 хвилин.
перець ротонда в томатному соусі - фото крок 7
Перець в томатному соусі перекладаємо в стерильні банкам і закочує металевими кришками. Готово!

Схожі рецепти