Перець ротонда в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Осінній перець ротонда смачний і соковитий, у нього товсті стінки, що ідеально для приготування різних салатів і зиязиках заготовок. Перець приготуємо в гострому томатному соусі, буде ароматно і смачно.
Кількість гострого перцю корегуйте по собі. Соус повинен бути гострим, а після додавання перцю ротонда вийде помірно гостра закуска. У даного сорту перцю товсті стінки, тому і час варіння збільшуємо до 25-30 хвилин.
- Перець ротонда - 3 кілограма
- Помідори - 2 кілограма
- Часник - 10 зубчиків
- Перець гострий - 1-2 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуємо інгредієнти.
Помідори і гострий перець пропускаємо через м'ясорубку.
У томат додаємо сіль і цукор. Доводимо до кипіння.
Ротонду чистимо і нарізаємо великими шматочками.
Часник чистимо і ріжемо шматочками. Якщо зубчики часнику маленькі, різати не потрібно, але використовуємо не 10, а 15-20 зубчиків.
У киплячий томат висипаємо нарізану перець і часник. Закінчено на невеликому Вогні 25-30 хвилин.
Перець в томатному соусі перекладаємо в стерильні банкам і закочує металевими кришками. Готово!