Перці, фаршировані яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Хочу поділиться з вами ошатним і простим рецептом перців, фаршированих яловичиною. Готувати дуже легко, і начинка соковита виходить, і вид гарний. Відмінна закуска до свята! Спробуйте!
Опис приготування:
Хочу сказати, що цей рецепт приготування перців, фаршированих яловичиною забирає дуже мало часу. Та й запікається швидко. Хоча звичайно ж, варто враховувати особливості вашої духовки і смакових пристрастей, - я знаю, що деякі тримають таке блюдо в духовці набагато довше, щоб перці зовсім пропеклися і скукожілісь. Але це, як то кажуть, на любителя, і ви маєте право такі перці, фаршировані яловичиною в домашніх умовах готувати так довго, як ви самі того захочете. Бажаю удачі!
- Перець болгарський - 3 штуки
- Яловичина - 300 грам
- Брокколі - 200 грам
- Цибуля - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком
1. Яловичину пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею і брокколі. Солимо, перчим, і перемішаємо ретельно.
2. Сир тремо на дрібній тертці.
3. Перці розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, і фаршируємо отриманої м'ясної сумішшю.
4. Викладаємо у форму для запікання, і зверху посипаємо тертим сиром.В розпеченій духовці тримаємо півгодини.
5. Блюдо готово! Приємного вам апетиту!