Рецепт Перці, фаршировані яловичиною фото

Перці, фаршировані яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Фаршировані
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділиться з вами ошатним і простим рецептом перців, фаршированих яловичиною. Готувати дуже легко, і начинка соковита виходить, і вид гарний. Відмінна закуска до свята! Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу сказати, що цей рецепт приготування перців, фаршированих яловичиною забирає дуже мало часу. Та й запікається швидко. Хоча звичайно ж, варто враховувати особливості вашої духовки і смакових пристрастей, - я знаю, що деякі тримають таке блюдо в духовці набагато довше, щоб перці зовсім пропеклися і скукожілісь. Але це, як то кажуть, на любителя, і ви маєте право такі перці, фаршировані яловичиною в домашніх умовах готувати так довго, як ви самі того захочете. Бажаю удачі!

  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Яловичина - 300 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Спеції - За смаком
перці, фаршировані яловичиною - фото крок 1
1. Яловичину пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею і брокколі. Солимо, перчим, і перемішаємо ретельно.
перці, фаршировані яловичиною - фото крок 2
2. Сир тремо на дрібній тертці.
перці, фаршировані яловичиною - фото крок 3
3. Перці розрізаємо навпіл, видаляємо насіння, і фаршируємо отриманої м'ясної сумішшю.
перці, фаршировані яловичиною - фото крок 4
4. Викладаємо у форму для запікання, і зверху посипаємо тертим сиром.В розпеченій духовці тримаємо півгодини.
перці, фаршировані яловичиною - фото крок 5
5. Блюдо готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти