Пельмені з житнього борошна

Пельмені з житнього борошна
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пельмені з житнього борошна з яловичиною ще називають "; Шорська ";. Готуються ці пельмені таким же способом, як з пшеничного борошна, але при цьому вони набагато корисніше, так як не містять глютену.

опис приготування:

Приготування пельменів з житнього борошна практично нічим не відрізняється від приготування звичайних пельменів з пшеничного борошна. Дотримуйтесь покрокової інструкції і рекомендацій з приготування.

  • М'ясний фарш— 250  грам
  • вода— 80 мілілітрів
  • Житнє борошно— 200 грам(140 грам — в тісто, 60 грам — з podpиl)
  • яйце— 1 штука
  • сіль— 15 грам(5 грам — в тісто, 10 грам — в фарш)
  • Цибуля— 1 штука(в фарш)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Пельмені з житнього борошна - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 2 Просійте борошно в миску для замішування тіста.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 3 Додайте до борошна сіль.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 4 влийте воду.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 5 Додайте одне яйце.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 6 замісити тісто, дайте йому відлежатися 20-30 хвилин в пакеті.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 7 Поки тісто доходить до кондиції, підготуйте м'ясний фарш. фарсі сіль, поперчіть, додайте цибулину. перемішайте.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 8 На робочій поверхні стола, подпиленном борошном, обробити тісто на ковбаски, наріжте його на невеликі шматочки.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 9 Розкочуйте невеликі соковито, відразу багато не робіть, так як тісто швидко сохне і ліпити буде складно, досить по 3-5 штук.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 10 У центр сочня кладіть ложечку фаршу.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 11 І ліпіть звичайний пельмень.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 12 Готові пельмені викладайте на дошку, пріпиленний борошном.

Пельмені з житнього борошна - фото крок 13 Відварюйте пельмені звичайним чином в підсоленій воді з лавровим листом. З моменту закипання варіть хвилин 10, подавайте зі сметаною і зеленню.

Схожі рецепти

Млинці з житнього борошна

Млинці з житнього борошна

Млинці присутні в меню майже у кожної сім'ї. Рецептів приготування існує дуже багато. Пропоную приготувати млинці з житнього борошна. опис приготування: Млинці з житнього борошна виходять більш ароматними і ситними, ніж з пшеничного. Житнє борошно містить багато мікроелементів і вітамінів, окр...

читати далі
Млинці з житнього борошна пісні

Млинці з житнього борошна пісні

Вашу кулінарну скарбничку пропоную поповнити одним вельми нескладним, але дуже цікавим варіантом, як приготувати млинці з житнього борошна пісні. Варіант на всі випадки життя, а не тільки в Пост. опис приготування: Хочу поділитися з вами простим варіантом, як приготувати млинці з житнього боро...

читати далі
Галета на житнього борошна

Галета на житнього борошна

Галета - це французька коржик з начинкою. Блюдо дуже просте, а в якості начинки можна використовувати що завгодно. Я пропоную приготувати овочеву галету на житнього борошна. опис приготування: Для приготування солодкої галети додайте в тісто 1 ст.л. цукру. Якщо смак житнього борошна вам незвич...

читати далі
Хліб з житнього борошна без дріжджів

Хліб з житнього борошна без дріжджів

Хліб з житнього борошна без дріжджів готується дуже просто, буквально за 1 час. іноді, такий вид хліба величають "; Ірландським ";, можливо це якось пов'язано з тим, що в місцевій кухні популярна житнє борошно. опис приготування: Якщо ніколи не готували хліб в домашніх умовах, цей рецепт ідеал...

читати далі
Пряники з житнього борошна

Пряники з житнього борошна

Дуже приємно радувати свою сім'ю і друзів новими рецептами десертів. Покрокова інструкція з фотографіями підкаже, як приготувати пряник з житнього борошна. Це корисна випічка з насиченим смаком. опис приготування: Житнє борошно набагато корисніше пшеничного. Випічка з житнього борошна не псує ...

читати далі