Пельмені з рибним фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені з рибним фаршем - це відмінна альтернатива звичайним м'ясним виробам. Пельмені виходять дуже ароматними. Це саме те блюдо, яким ви зможете здивувати всіх своїх гостей і домашніх.
Якщо у вас немає під рукою сьомги, то замініть її на форель або лосося. Подавайте пельмені гарячими, полив розтопленим вершковим маслом. Щоб дізнатися, як приготувати пельмені з рибним фаршем, прочитайте цей рецепт.
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1/4 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Сьомга - 200 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Лимон - 1/2 штуки
- Перець - За смаком
У миску просійте через сито борошно кілька разів. Влийте до неї крижану воду і рослинне масло. Замісити щільне і пружне тісто, скачайте його в кулю, оберніть харчовою плівкою і покладіть в холодильник відпочити на півгодини.
Поки тісто відпочиває, приготуйте начинку. Для цього сьомгу вимийте, очистіть від шкірки і дістаньте все кістки. М'якоть наріжте ножем якомога дрібніше. Додайте до неї сіль, спеції, зелень, вичавити сік половинки лимона і все перемішайте.
Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте його в тонкий пласт. Потім виріже з нього кружечки за допомогою склянки або чарки (потрібні невеликі кружечки).
У кожен отриманий кружечок викладіть пів чайної ложки начинки з риби і закріпіть щільно краю, щоб пельмені не розвалилися в процесі приготування.
У каструлю влийте воду, поставте її на плиту і доведіть до кипіння. Злегка присолите воду і опустіть в неї пельмені. Варіть їх п'ять хвилин після того, як закипить вода. Подавайте з зеленню або сметаною.