Рецепт Пиріг з рибним фаршем фото

Пиріг з рибним фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний пиріг з рибним фаршем прикрасить не тільки повсякденний, але і святковий стіл. Закритий пиріг готується близько години, а в якості начинки може бути не тільки рибний фарш.

Опис приготування:

Швидко, смачно і ситно - це пиріг з рибним фаршем за класичним рецептом. Для його приготування візьміть готове дріжджове тісто, рибний фарш, зелень, морква і цибуля. Пиріг можна робити закритим і відкритим - на ваш розсуд і смаковим уподобанням.

  • Дріжджове тісто - 1 кілограм
  • Рибний фарш - 400 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
пиріг з рибним фаршем - фото крок 1
1. Для цього пирога можна взяти вже готове дріжджове тісто, щоб заощадити час і якнайшвидше побалувати нежданих гостей смачним пирогом. Рибний фарш потрібно посолити і приправити за смаком.
пиріг з рибним фаршем - фото крок 2
2. Окремо обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі, після чого змішуємо з фаршем.
пиріг з рибним фаршем - фото крок 3
3. Поділяємо тісто на дві частини: одна буде в якості основи, а іншою частиною ми закриємо пиріг. Розкачуємо першу частину і викладаємо на деко або в форму, де будемо запікати пиріг.
пиріг з рибним фаршем - фото крок 4
4. Викладаємо фарш і посипаємо зеленню.
пиріг з рибним фаршем - фото крок 5
5. Зверху закриваємо другим шаром тіста і скріплюємо краю. Відправляємо пиріг в розігріту духовку на 40-45 хвилин.
пиріг з рибним фаршем - фото крок 6
6. Коли пиріг дістанемо з духовки, поверхню можна змастити яйцем. Подається пиріг з рибним фаршем краще в гарячому вигляді, але і холодний пиріг в якості закуски смакує добре.

Схожі рецепти