Суп з рибним філе
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати дуже простий, але неймовірно смачний суп з рибним філе в домашніх умовах. Легкий і апетитний він прекрасно підійде для обіду.
Це досить простий варіант, як приготувати суп з рибним філе, в який можна використовувати не тільки червону, як в даному випадку, але і будь-яку іншу рибку за смаком. Овочі також можна варіювати, додавши також солодкий перець або помідор, наприклад.
- Сьомга - 300-350 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Лавровий лист - 2-4 штук
- Перець горошок - 3-6 штук
- Сіль - 1 За смаком
- Кріп - 1 За смаком
1. Перед вами набір інгредієнтів, які входять в цей класичний рецепт супу з рибним філе. Хочете додати що-небудь ще на свій смак? Немає нічого простіше, експериментувати з цією стравою можна досить багато.
2. Для початку потрібно зайнятися овочами. Їх слід вимити, очистити і подрібнити.
3. У каструлю налити воду і довести до кипіння. Посолити трохи за смаком і відправити овочі. Після закипання варити на середньому вогні до м'якості картоплі. Залежно від розміру, це може зайняти від 15 до 25 хвилин.
4. Додати в каструлю лавровий лист, перець горошком і будь-які інші спеції за смаком. При бажанні можна додати пучок свіжих ароматних трав, щільно перев'язавши ниткою для зручного витягання після.
5. Викласти в каструлю філе. Після закипання варити суп потрібно недовго - близько 7-10 хвилин.
6. Перед подачею залишиться тільки додати подрібнений кріп. Ось такий нескладний, але дуже вдалий варіант, як зробити суп з рибним філе без зайвого клопоту.