Пельмені з лосятини
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше і смачніше старих добрих пельменів? А ось пельмені з м'ясом лося - це дивина. Але виходить так смачно. Спробуйте приготувати лосині пельмені за моїм рецептом.
Пельмені з лосятини можна подавати зі сметаною. Варіть пельмені з бульйонних кубиків. Можна зварити лише частина пельменів, а решта заморозити. Сподіваюся, ви оціните мій рецепт.
- Борошно - 1 кілограм
- Курдючне сало - 200 грам
- Лосятина - 1 кілограм
- Часник - 5 зубчиків
- Цибуля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Петрушка, кріп - За смаком
Замісити тесто.Для цього змішайте щіпку солі, пристрасть і 2 склянки води.
Пропустіть м'ясо, цибуля, часник через м'ясорубку. Приправте спеціями.
Розкачайте тісто качалкою. Чаркою виріжте з тіста кружечки і начините їх фаршем. Гарненько закріпіть краю.
Готові напівфабрикати відправляйте варитися в окріп на 20 хвилин. Пельмені готові.