Рецепт Пельмені, смажені на сковороді фото

Пельмені, смажені на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Пельмені, вареники та інші подібні вироби - це дуже смачна страва. Всі знають, що їх потрібно відварювати в киплячій воді, але сьогодні розповім, як приготувати пельмені, смажені на сковороді.

На Україні, в Росії, Білорусії та інших слов'янських країнах більш популярний варіант приготування пельменів - це відварити їх у воді. В Китаї, Японії та інших східних країнах - це блюдо настільки ж популярно. Там їх готують з різними наповненнями, наприклад, овочеві, рибні або з морепродуктів, а також м'ясні, але не відварюють, а обсмажують на сковороді. До столу страву подають гарячою, можна з соусом, зеленню.

  • Тісто - За смаком (для заготовок)
  • Соняшникова олія - За смаком (для обсмажування)
  • Гриби - 8 штук
  • Свинина - 500 грам
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
пельмені, смажені на сковороді - фото крок 1
1. З прісного тіста зробіть круглі заготовки для пельменів (або купіть готові). Свинину вимийте і перекрутити в фарш, вимийте гриби і цибулю.
пельмені, смажені на сковороді - фото крок 2
2. Подрібніть кубиком гриби, наріжте дрібно зелену цибулю, перекладіть все в миску до фаршу, трохи посоліть і поперчіть, влийте соєвий соус.
пельмені, смажені на сковороді - фото крок 3
3. Кожну заготовку для пельмені розкачайте трохи, по центру викладіть чайну ложку начинки і загорніть пельмень (тут кожен робить, як хоче). Тарілку посипте борошном і викладіть на неї пельмені, щоб вони не злиплися.
пельмені, смажені на сковороді - фото крок 4
4. Сковороду розігрійте з рослинним маслом, викладіть пельмені і обсмажуйте з кожного боку по 2-3 хвилини. Потім влийте трохи води і готуйте під закритою кришкою.
пельмені, смажені на сковороді - фото крок 5
5. Перекладіть готові пельмені на тарілку і до столу подавайте гарячими, можна з соєвим соусом або сметаною.

Схожі рецепти